Despre modelul Jordan Barrett

Supermodele

Despre modelul Jordan Barrett

120

La varsta de 13 ani, Jordan Barrett a fost descoperit de un scouter apartinand IMG Australia,  acesta strecurandu-i o carte de vizita intr-un buzunar; a crezut ca a pierdut-o, dar mama sa, a gasit-o si a contactat agentia prin email. La 17 ani, a avut primul job in modeling in Tokio; in septembrie 2015, a aparut in editia VMAN, apoi Arena Homme+ SS Magazine.

Caracteristici fizice Jordan Barrett: inaltime – 185 talie – 71 piept – 86 solduri – 76 culoare par – blond culoare ochi – albastri marime pantofi – 43,5

[trendmag_alert class=”alert alert-info alert-dismissable fade in”]Jordan Kale Barrett a fost votat in decembrie 2016 de industria modei “Model of the Year” pe models.com.[/trendmag_alert]

Ii plac multe lucruri, ii place sa se implice in tot ceea ce face; este foarte interesat de actorie si fotografie, el chiar realizand un mic book in colaborare cu Collier Schorr. In ceea ce priveste actoria, a facut cateva cursuri in vara lui 2016, declarandu-se foarte entuziasmat, datorita faptului ca il face sa isi foloseasca mintea in multe moduri, ceea ce e pentru el – dupa cum a declarat, ca o terapie.

model-de-top-jordan-barrett

Avand un LOOK al anilor ’90, Jordan Barrett care provine din Gold Coast – Australia, este un model care a incantat prin energia sa multi fotografi celebri: Steven Klein, Mert si Marcus, Mario Testino, David Sims. Barret a participat in campanii pentru Tom Ford, Balmain, Calvin Klein, Versace, Moschino, a defilat pentru Balmain si Balmain for H&M, Versace.

Jordan Barrett este reprezentat de IMG – New York, IMG – Paris, d’management group – Milano, IMG – Londra, Sight Management Studio – Barcelona, LA Models – Los Angeles, IMG Australia – Sydney, Bravo Models – Tokio.

Comments are off this post!