Eleganta – Cea Mai Desavarsita si Senzuala “Otrava” – Poison by Christian Dior

Shopping

Eleganta – Cea Mai Desavarsita si Senzuala “Otrava” – Poison by Christian Dior

15

Roma secolului al XV-lea … pe terasele pline de flori din castele – fortareata a marilor familii princiare: Sforza, Farnese, Borgia, femei frumoase in rochii din brocat, brodate in aur si argint, pline de bijuterii nepretuite, au  puterea de a fura inimile barbatilor care si-ar da viata in primul duel, numai pentru un zambet si o promisiune. Dar nu numai frumusetea acestor minunate femei este magnifica: Lucretia Borgia sau Giulia Farnese “La Bella” asa cum a fost ea cunoscuta  in epoca, ci si potiunile magice, hipnotice ce lovesc cu puterea unei bombe parfumate ce le inconjoara, desavarsindu-le frumusetea plina de mister si atractie si care le aduc la picioare, inima celor mai nobili barbati.

Aceasta este “povestea” parfumului Poison, din care s-a inspirat in 1985, creatorul  Edouard Flechier, unul dintre cei mai buni creatori de parfumuri al casei Dior. Poison – parfumul fatal si dulce, ambrat si seducator,  misterios si provocator … iz puternic, navalnic si impetuos ca pasiunea fulgeratoare.

Si seductia poate avea cu siguranta puterea de reusita, incepand cu notele de varf ale acestui parfum, printre care se regasesc fructele de padure, coriandru, anasonul, prunele si lemnul de trandafir brazilian. Continuand cu notele de baza ale garoafei, iasomiei, florilor de portocal, tuberozei si tradafirului, toate se reunesc cu exotismul condimentelor scortisoarei si smirnei, pentru ca la final in notele de baza, sa explodeze aromele lemnoase si ambrate date de mosc, lemn de santal, opoponax, vetiver, cedrul de Virginia, ambra, mierea alba si heliotropul. Toate aceste miresme formeaza parfumul Poison si creeaza cea mai puternica arma de cucerire a inimii oricarui barbat, din mana oricarei femei.

O singura inspiratie a lui Poison si te trezesti pe loc cucerit, “otravit” de puterea devastatoare al  acestui parfum! Imaginati-va ca puteti fi la Roma in timpul epocii glorioasei Renasteri, la curtea Lucretiei Borgia, intr-o atmosfera de intrigi, desfrau si crime, dar si de pasiuni fulgeratoare, iubiri secrete, intalniri misterioase. Totul se intampla intr-un cadru al decorurilor magice, surprinse in cel mai mic amanunt de parfumul Poison, capacitatea lui de sugestie erotica fiind de netagaduit: femeia care indrazneste sa-l foloseasca, poate fi considerata cea mai rafinata, misterioasa si senzuala, capabila sa subjuge inima oricarui barbat.

Nusha Davilla

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *