Amarige by Givenchy – sau Cand „Amorul” dintre Aromele Fructate Se Contopeste intr-un „Mariaj” Perfect cu Mireasma Florilor

Shopping

Amarige by Givenchy – sau Cand „Amorul” dintre Aromele Fructate Se Contopeste intr-un „Mariaj” Perfect cu Mireasma Florilor

18

Iubirea este acea stare fascinanta si de neexplicat, care imbata simturile si face posibile si cele mai nebunesti vise. Iar legatura dintre o femeie si barbatul pe care-l iubeste, nu poate fi mai bine definita decat in cel mai frumos mod cu putinta si anume casatoria, expresia cea mai de necontestat a sentimentelor celor doi protagonisti.
Aceasta este povestea ce se ascunde in spatele acestui minunat parfum, una dintre multiplele creatii ale parfumeriei frantuzesti, insusi numele lui plecand de la acest concept si anume anagrama dintre cuvintele „Amor”-iubire si „Mariaje”- casatorie si de aici „Amarige”.
Amarige by Givenchy este un parfum floral-fructat de dama si a fost lansat pe piata in 1991, creatorul acestuia fiind Dominique Ropion.
Din alcatuirea sa fac parte in  notele de varf:  floarea de portocal, prunele, mandarina, violeta, piersica, neroli si lemnul de trandafir brazilian.
Notele de mijloc sunt  date de fructele rosii, mimoza, garoafa, salcam, tuberoza, coacaze negre, gardenie, cassia, orhidee, iasomie, ylang-ylang si trandafir, iar notele de baza sunt lemn de santal, boabe de tonka, ambra, mosc, vanilie, note lemnoase si cedru, vetiver, tamaie,  smirna, castroleum si ambra.
Tot acest amalgam de esente florale si fructate, carora le da consistenta  notele lemnoase si rasinile naturale, fac din Amarige, cea mai potrivita alegere a femeii indragostite care ofera omagiul iubirii sale, barbatului ales.

Nusha Davilla

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *