Despre supermodelul Daphne Groeneveld

Supermodele

Despre supermodelul Daphne Groeneveld

50

Daphne Groeneveld este un model olandez, nascuta pe data de 24 decembrie 1994 si este cunoscuta pentru aparitia cu care a facut furori pe coperta Vogue – Paris, impreuna cu Tom Ford, decembrie – ianuarie 2010. Groeneveld s-a nascut la Leiderdorp si a fost descoperita de primul ei agent, care a intrebat-o daca ar fi interesata de modeling; avea 13 ani si era cu mama sa la cumparaturi in Amsterdam.

Caracteristici fizice Daphne Groeneveld: Inaltime : 179 Bust : 79 Talie : 61 Solduri : 89 Culoare ochi : albastri-verzi Culoare par : blond Marime picior : 40-41

Primul sezon i-a fost mai greu si datorita difcultatii cu limba engleza, dar, ulterior, din al doilea sezon, a intrat intr-o normalitate din acest punct de vedere.

[trendmag_alert class=”alert alert-notice alert-dismissable fade in”]Daphne Groeneveld a luat lectii de dans de la Madonna pentru o campanie video Miu Miu ![/trendmag_alert]

Daphne Groeneveld si-a facut debutul pe catwalk a avut loc in sezonul toamna-iarna 2011 in Milano, dar cariera sa a intrat pe o panta ascendenta dupa sezonul toamna-iarna 2011, in acelasi an, ea primind titlu pentru cel mai bun model olandez in cadrul Marie Claire Netherlands Fashion Awards.

despre-model-Daphne-Groeneveld-biografie

Unul dintre cele mai amuzante momente din cariera sa, a avut loc la prezentarea Versace primavara 2012, cand purta tocuri foarte inalte; intr-un moment in care a trecut pe langa o colega, dupa ce a depasit-o, aceasta a cazut,toata lumea crezand ca ea si-a imbrancit colega.

  • Ca pasiuni, ii place sa citeasca despre sanatate si mancare, chiar gandindu-se la o cariera in aceste domenii; ii place sa incerce mereu noi restaurante.
  • In 2012, a fost imaginea H&M pentru colectia toamna-iarna.
  • Si-ar dori sa prezinte intr-un spectacol Victoria’s Secret, dar daca nu va fi cazul, nu e nicio problema: “Daca se va intampla, se va intampla”.
  • Dupa saptamanile modei, ii place sa se intoarca in locul natal pentru a se relaxa.
  • A facut multe campanii pentru produse de infrumusetare, lucru care i-a convenit, deoarece a invatat multe in acest domeniu.

Daphne Groeneveld a aparut pe copertile unor mari reviste de moda: Vogue (Paris, Japonia, Rusia), Numero, Love, V si a defilat pentru nume ca Anna Sui, Chanel, Dior, Donna Karan, Emilio Pucci, Etro, Fendi, Gucci, Jason Wu, John Galliano, Karl Lagerfeld, Lanvin, Louis Vuitton, Marc Jacobs, Prada, Roberto Cavalli, Shiatzy Chens, Versace.

Daphne Groeneveld este reprezentata de Women Management – New York, Women Management Paris, Women Milan, Select Model Management – Londra, Scoop Models – Copenhaga, Modellink – Gothenburg, Place Models – Hamburg, Photogenics – Los Angeles.

Comments are off this post!