Pentru A Avea Succes In Modelling Trebuie Sa Lucrezi din Start La Imaginea Ta

Despre modelling

Pentru A Avea Succes In Modelling Trebuie Sa Lucrezi din Start La Imaginea Ta

17

Nimeni nu s-a nascut model, toti au devenit! Trebuie sa ai atitudine, sa fii tot timpul pozitiv(a), sa lucrezi la imaginea ta si la ceea ce te reprezinta. Ca model, trebuie sa fii mandru si increzator in ceea ce faci, nu trebuie sa existe compromisuri care iti pot afecta mai tarziu cariera.
Din momentul in care te hotarasti sa devii model, trebuie sa stii ce presupune acest lucru si sa incepi sa lucrezi pas cu pas la ceea ce reprezinta imaginea ta! Daca la inceput este mai greu, in timp, tot ceea ce te va reprezenta va ajunge sa fie din ce in ce mai natural.
Ca in orice alte activitate sau job, in modeling exista anumite cerinte must be: in primul rand, fizicul – chiar daca tu consideri ca esti ok din acest punct de vedere, trebuie sa fii realist(a) si sa accepti feed back-ul profesionistilor. Trebuie sa emani prospetime, sa ai o piele sanatoasa si un par curat, o dantura ingrijita, corpul trebuie sa fie bine proportionat si sa se incadreze in anumite standarde. Trebuie sa exersezi in oglinda (in particular) o anumita mimica, atitudine – pentru a-ti intra in reflex, toate acestea insumate conturand imaginea viitorului model de succes.
Nu intra in panica daca la inceputul carierei de modelling ai putine oportunitati! – este normal. In schimb, trebuie sa dai tot ce ai mai bun din tine, sa lucrezi la propria imagine si din moment ce vei evolua si te vei bucura de o reputatie din ce in ce mai buna, lucrurile se vor simplifica si iti vor fi deschise noi orizonturi.
In momentul in care devii model si ti se cer serviciile, incearca sa obtii cel putin doua – trei referinte despre noul client, daca se poate chiar de la cei cu care deja ai lucrat. Acest lucru iti va asigura increderea de care ai nevoie pentru a fi perfect(a), iar daca nu ai informatii sigure, treci peste si nu colabora.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *