Dieta si mirosuri

Sanatate

Dieta si mirosuri

57

Foarte multe femei atunci cand se afla la dieta sau fac exercitii fizice se intreaba de ce mirosul lor este diferit de cel cu care erau obisnuite. Ce poate sa se intample? Iar raspunsul celor din domeniu, este acela ca ceva nu functioneaza bine in organism.

Conform unui studiu realizat in Marea Britanie, cei care dorm in medie mai mult decat este recomandat cu aproximativ 55 de minute, au redusa cantitatea de carbohidrati si zaharuri ingerate. Dormitul mai devreme si evitarea cafelelor de dupa amiaza sau seara, te fac sa nu mai mergi la somn cu burta plina si sa nu te simti infometata.

alcool

Cand ai un miros asemanator cu alcoolul, aceasta se traduce intr-o cantitate foarte slaba de carbohidrati. Cand nivelul cetonelor – ceea ce arde secundar organismul in locul carbohidratilor, devine prea crescut in sange, se poate elibera un miros asemanator alcoolului.

clor

Cand mirosul este asemanator clorului, asta inseamna ca dietele bogate in proteine pot degaja un miros asemanator amoniacului sau clorului. Acesta este un semn ca muschii pot fi folositi in locul grasimilor pe post de combustibil, ceea ce poate incetini metabolismul, facand mai greu mentinerea greutatii.

usturoi

Mirosul de usturoi apare in cazul celor care sunt foarte foarte atenti la mancare sau in cazul celor care micsoreaza cantitatea ingerata de kilojouli. Acest lucru duce la o ‘supracondimentare’, ceea ce in final, duce la acest miros de usturoi.

In cazul in care observi mirosuri ciudate ale corpului, mergi si stai de vorba cu medicul sau dieteticianul pentru a ajuta corpul sa functioneze la standarde normale!

Comments are off this post!