Diva Academy-drumul spre succes

In cadrul Diva Academy, veti beneficia de sedinte de training de specialitate oferite de catre profesionistii din domeniu.
Famost

Diva Academy este locul in care invatati cum sa va dezvoltati talentul, punandu-va in practica originalitatea si creativitatea in arta machiajului.

profesionalism

Din pasiune pentru aceasta arta, intr-un sediu nou si modern, amenajat corespunzator, trainerii si makeup artistii Diva Academy va invita sa va impartaseasca secretele meseriei lor.

specializari

In cadrul Diva Academy, veti beneficia de sedinte de training de specialitate oferite de catre profesionistii din domeniu, ce te vor invata pas cu pas tehnicile corecte.

flexibilitate

Pachetele de curs sunt diferentiate astfel incat, exista posibilitatea de a invata atat pentru dvs (curs selfmakeup), dar daca doriti, puteti urma un curs de incepatori, pentru a deveni la randul vostru make-up artist. Va oferim posibilitatea de a urma cursurile scolii noastre in cursul diminetii, dupa amiaza sau daca timpul nu va permite – in week-end.

receptivi la nou

Ne place sa fim la curent cu cele mai noi produse si tehnici din industria de beauty si datorita cursurilor pe care le organizam, punem la dispozitia celor care doresc, tot bagajul de cunostinte acumulate.

Prin intermediul modulelor de curs, atent structurate, intram in detaliile esentiale privind utilizarea produselor de machiaj si te indrumam cum sa le folosesti corect in functie de ten sau de ocazie.

Relatii si inscrieri la cursurile noastre la telefon: 0745294968, la sediul nostru sau pe pagina de FacebookDiva Academy art & beauty.