Doutzen Kroes – Frumoasa din Olanda

Supermodele

Doutzen Kroes – Frumoasa din Olanda

34

Caracteristici fizice Doutzen Kroes: Inaltime : 175 cm Piept: 86 talie: 62 Solduri: 88 Culoarea parului : blond Culoarea ochilor : albastri
Doutzen Kroes s-a nascut in Olanda la Eastermar in provincia Friesland, pe data de 23 ianuarie,1985. Copil fiind, visul ei era sa devina patinatoare de viteza.

Cand a crescut, a aplicat pentru agentia Paparazzi Model Management. Aceasta a trimis-o la New York si dupa ce a participat la mai multe castinguri pentru Victoria’s Secret, acestia au intrebat-o daca doreste sa devina “ingeras”. Un lucru interesant de spus ar fi ca atunci cand Doutzen a plecat din Olanda la New York, nu auzise inca de existenta Victoria’s Secret.
Devenind cunoscuta, Doutzen Kroes a aparut pe copertele revistelor Time, Vogue, Harper’s Bazaar, Seventeen, Elle, Marie Claire, Glamour, W, Avantgarde, Dazed & Confused si Numéro. De asemenea, apare regulat in catalogul Victoria’s Secret si in spectacolele de prezentare ale acestei fime celebre.
A defilat si pentru branduri ca Gucci, Tommy Hilfiger, Versace, Valentino, Blumarine si Calvin Klein.

In 2005, Kroes a fost desemnata pe Vogue.com, de catre cititori, drept “Modelul Anului”. In  mai 2007, a fost prezentata pe coperta editiei Vogue din America drept unul dintre viitoarele mari modele de top ale lumii, alaturi de Chanel Iman. Alaturi de alte modele, a aparut in Calendarul Pirelli din 2008.
In iulie 2007, Forbes a plasat-o pe Doutzen pe locul 14 din primele 15 cele mai bogate supermodele, cu 1,5 milioane dolari castigati in  ultimele 12 luni. In aprilie 2008, s-a situat pe locul 4, cu 6 milioane de dolari.In mai 2009 si mai 2010 a fost pe acelasi loc.

  • Doutzen are o figurina de ceara in celebrul muzeu al lui Madame Tussaud

Din noiembrie 2009 in iulie 2010, a scris o rubrica lunara despre propria viata in editia olandeza a revistei Marie Claire. In prezent, se afla sub contract cu DNA Model Management.
In februarie 2010, Doutzen Kroes s-a intors pe podiumul de prezentare pentru Prada, alaturi de Miranda Kerr si Alessandra Ambrosio. Tot din 2010 face parte din marile campanii L’Oreal si Tiffany&Co.
Este casatorita din 2011 cu Sunnery James, cu care are si un copil.

Comments are off this post!