Dyson Airwrap Styler si efectul Coanda

Dyson Airwrap Styler este un dispozitiv de styling care isi merita investitia, toate produsele Dyson luand nastere din frustrarea lucrurilor existente pana la momentul respectiv.

Dyson Airwrap Styler se traduce cu tot ce inseamna a avea grija de par in ziua de astazi – styling si a-l pastra sanatos. Si de multe ori, necesitatea ingrijirii nu reprezinta o conditie esentiala pentru a inventa, creativitatea si inovatia mergand impreuna.

Se stie despre Dyson ca merge cu mult mai departe decat ceea ce cunoastem ca fiind obisnuit, dand termenului avant garde un nou sens, mai ales cu noul Dyson Airwrap Styler este un instrument beauty care raspunde multor necesitati ale parului nostru. El iti permite sa-l folosesti pentru ondulare, incretire, uscare, pieptanare, folosind o tehnologie similara cu cel al inaintasului sau – Supersonic Hairdryer.
Partea interesanta a acestui nou dispozitiv este aceea ca vine cu un set special de “baghete magice” atasabile, care fac minuni si asta folosind efectul … Coanda.

Urmand principiul efectului Coanda – aerodinamica – fluxul rapid de aer este folosit in functionarea sa, in detrimentul caldurii excesive. Motorul Dyson V9 prezent in dispozitiv, se roteste creand un jet de aer de mare vitreza care ajunge la suprafata, dand nastere unei presiuni la suprafata cilindrului. Aceasta atrage usor parul ca un magnet, permitandu-i sa se infasoare in jurul cilindrului.

In timp ce parul este infasurat, aerul impreuna cu o temperatura minima de caldura, continua sa isi faca simtita prezenta si incepe sa prinda forma, o modalitate noua de a-ti aranja parul intr-un timp foarte foarte scurt.

Airwrap vine cu diverse atasamente potrivite diferitelor tipuri de par si potrivite aspectului pe care ti-l doresti si este disponibil in doua variante: pentru parul fin si pentru cel gros. Setul are o perie de netezire a parului si una de volum si un uscator inainte de styling.
La o prima vedere, Dyson Airwrap Styler este un dispozitiv elegant si totusi putin infricosator, aspectul sau fiind in contrast cu blandetea folosita in aranjatul parului. Foliculii de par nu sunt trasi/ agresati asa cum am crede initial, iar zgomotul produs de Dyson Airwrap Styler este foarte redus. Nu se bazeaza pe caldura, nu dauneaza cuticulei parului si se poate folosi pe parul umed, fara a-i face vreun rau anume.

Datorita lipsei de caldura, buclele nu vor dura atat de mult comparativ cu folosirea unui instrument de styling, dar, cu toate astea, este un compromis care merita, avand in vedere ca iti doresti un par sanatos. Mai mult, folosind produse care sunt sanatoase pentru par, poti acoperi acest mic inconvenient.
Dyson Airwrap Styler este un dispozitiv de styling care isi merita investitia, toate produsele Dyson luand nastere din frustrarea lucrurilor existente pana la momentul respectiv, care nu functioneaza si care nu dau randament. Si conform specialistilor, daca nici acestea nu si-ar face treaba asa cum se doreste, ar fi necesari ani de studiu seriosi, ceea ce nu este in avantajul nimanui. La momentul actual, Dyson Airwrap Styler este sigur, durabil, stilat si daca iti ingrijesti si aranjezi parul in mod regulat, acesta reprezinta cheia pentru un par elegant si sanatos.