Dyson Supersonic

Shopping

Dyson Supersonic

92

Dyson Supersonic este un uscator de par Рprobabil cel mai performant in momentul de fata pe piata. Dispozitiv inteligent, ce ii ofera parului beneficii care aparent nu se vad: par stralucitor, lucios si ce este extrem de important, integritatea fiecarui fir de par. Iar in timp ce vechile uscatoare de par uscau doar varfurile, Dyson Supersonic ajunge pana la radacina firului de par.

Caldura si uscarea parului se completeaza reciproc si in mod normal, am zice ca daca avem caldura mai mare, e mai bine. Din pacate, suntem contrazisi de ultimele cercetari care demonstreaza exact contrariul. Firele de par incep sa se deterioreze puternic la aproximativ 150 grade, dar Dyson Supersonic are un termistor inteligent care masoara temperatura de 20 de ori pe secunda, astfel incat, esti protejata de daunele cauzate de caldura, parul nepierzandu-si stralucirea si aspectul sanatos.
De asemenea, este foarte important pentru par sa se usuce repede pentru a minimiza deteriorarea si pentru ca acesta sa ramana puternic. In loc sa mergi pe temperaturi ridicate, este de preferat combinatia dintre temperaturile sigure pentru par (sub 150 de grade Celsius) si un flux de aer puternic; astfel, timpul de uscare va fi redus, iar parul nu va fi afectat.
Parul sanatos este mai putin poros, ceea ce inseamna ca atunci cand lumina ia contact cu parul, ea se reflecta, iar noi, cu ochiul liber, vedem parul ca fiind stralucitor. In schimb, parul degradat din cauza caldurii excesive, are porii mai mici, ceea ce duce la imprastierea luminii in toate partile, compromitand practic factorul stralucire.
Nu trebuie sa fii ignoranta atunci cand este vorba de sanatatea ta, iar in privinta parului, cand acesta sufera din cauza caldurii excesive folosite, primele semne se manifesta ca fire despicate si in toate directiile, dar si rupere usoara. Daunele provocate de caldura extrema sunt ireversibile si pot fi salvate doar de tunderi generoase, iar tot ceea ce trebuie tu sa faci, este sa eviti temperaturile ridicate si sa iti mentii sanatatea ta, atat interioara cat si cea exterioara.

Comments are off this post!