E totul despre ochi

Frumusete

E totul despre ochi

Cand vorbim despre ochi, ne dorim sa fie plini de viata si bine definiti.
154

Despre ochi se poate vorbi foarte mult, dar trebuie remarcat ca una din principalele proceduri de infrumusetare la care nu renunta aproape nicio fata, are legatura cu ei, fie ca e vorba de putin rimel sau un creion putin la colturi. Partea buna e ca toate companiile de produse de infrumusetare depun eforturi pentru a aduce produse, dispozitive care sa ne ajute, din ce in ce mai bune, naturale si eficiente. A, daa … si sa nu uitam: care sa ne ia cat mai putin timp!

O modalitate foarte buna de a avea parte de ochi luminosi si de a le intensifica aspectul, este folosirea unui eyeliner. Pentru un aspect oarecum discret, foloseste dermatograful in jurul ochilor si pe marginea interioara. Daca iti doresti un LOOK smokey foloseste si o perie pentru pleoape! Daca iti surade ideea unui LOOK mai curat, bine definit, prelungeste-ti putin linia spre exteriorul ochilor, cu un eyeliner sub forma de gel sau lichid. Daca mai adaugi acestui ultim LOOK si mascara pe gene, vei straluci instantaneu si vei fi gata de party!

Gene

Nu toata lumea are perechea perfecta de gene, dar cu ajutorul produselor de astazi si a tehnicilor tot mai diverse si evoluate, poti avea un LOOK pop de invidiat!

Foloseste genele false!

Au aspect flirtant si jucaus, nu iti incarci genele cu rimel si te poti bucura de un LOOK la fel de cool!

secret dezvaluit

Cand vorbim despre ochi, ne dorim sa fie plini de viata si bine definiti, iar unul din secrete este acela de a umple cu dermatograful – spatiile micute dintre genele superioare.

Comments are off this post!