Earlymoon

Earlymoon este o scurta vacanta, un timp petrecut impreuna de un cuplu, care urmeaza sa se casatoreasca, luata inaintea evenimentului principal.

Este earlymoon ceva inedit? -N-am zice | Costa mai mult? -Ca orice vacanta sau alta iesire | Este un concept nou? -Greu de spus, dar cel mai probabil nu | Are consecinte benefice? -Cu siguranta, timpul petrecut impreuna e de bun augur | Ce ar mai trebui stiut? -Afli in continuare …

Ce este earlymoon? O scurta vacanta, un timp petrecut impreuna de un cuplu, care urmeaza sa se casatoreasca, luata inaintea evenimentului principal.
Iar cea mai buna parte in privinta earlymoon, este aceea ca nu aveti nicio presiune! Este vorba despre reconectarea voastra ca pereche, facand ceea ce va place sau de ce nu – incercand ceva nou, eliminand in acelasi timp, orice va poate distrage atentia de la petrecerea unor clipe placute impreuna.
Doar ca trebuie avut grija ca inainte de aceasta escapada, sa verificati ca sarcinile si problemele legate de nunta sa fie bine puse la punct. Nu poate fi nimic mai rau decat intorcandu-va dupa mini vacanta, sa va treziti cu o lista mare de probleme nedorite! Inainte de a pleca, puteti insarcina pe cineva (prieteni, parinti) sa gestioneze lucrurile in curs de desfasurare.

Cand este indicat sa plecati? Depinde doar de voi, de modul cum evolueaza pregatirile, in ce stadiu sunt cele mai importante lucruri; in momentul in care plecati, nu trebuie sa aveti grija situatiei de acasa.