Echipa de Cartea Recordurilor pleaca la New York Fashion Week

Stiri modelling

Echipa de Cartea Recordurilor pleaca la New York Fashion Week

899

Echipa de Cartea Recordurilor pleaca la New York Fashion Week pentru a 4-a oara, dupa ce vineri, 31 ianuarie, s-a stabilit un nou record in Romania la evenimentul intitulat The Fashion Revolution! 144 de modele intre 4-16 ani au defilat pentru brandul Two kids pentru ca acesta sa poata intra si in Cartea Recordurilor. In timp ce procedurile pentru Cartea Recordurilor isi urmeaza calea, echipa It kids – Art school & modelling agency merge mai departe catre alta provocare. Ghidati de managerul lor, Catalina Buzdun Rafaila, cativa copilasi intre 7-14 ani vor merge la New York pentru a defila pe scenele celebrului New York Fashion Week. Astfel, echipa de Cartea Recordurilor: Marc Parnica 7 ani, George Flacau 7 ani, Roberto Stoican 9 ani, Stephanie Oprea 11 ani, Ioana Bardasu 11 ani, Maria Cristina Flacau 12 ani, Paula Both 12 ani si Anastasia Ionita 14 ani, vor participa din noua la show-uri oferite de americani pentru copii si tineret.

Desigur ca pregatirea pentru o astfel de aventura a durat aproape o jumatate de an, iar copiii au fost pregatiti si aiutati sa fie in cea mai buna forma de cea care le este mentor.

Pregatirile pentru aceasta delegatie au durat aproximativ 4 luni si au fost implicate toate resursele noastre. Multumesc pe aceasta cale oficialilor din Ambasada SUA, care ne-au oferit tot sprijinul ajutandu-i pe micutii nostri sa obtina viza pe 10 ani. Este important pentru ei si pentru viitorul lor sa stie ca, de acum incolo, se pot baza pe aceasta. Pana la urma, America e cel mai mare <<jucator>> din industria fashion worldwide. Multumim organizatorilor de evenimente tematice din New York, unde noi mergem de 3 ani cu copii, iar acum este a 6-a deplasare deja! Sansa oferita copiilor Romani este enorma: ei defileaza tot timpul in fata unui public consumator de moda. In front row intotdeauna gasim impresari, scouteri, agenti, event planners, celebritati, samd. Poate fi sansa lor, once in a lifetime! Asa cum Paula Both supranumita deja “cantareata care a cucerit Broadway-ul la 12 ani” a avut sansa ei de a incheia un contract extraordinar, pentru ea, pentru agentia It kids – Art school & modelling agency si mai ales pentru reputatia Romaniei in ceea ce priveste modelling-ul, domeniu in care abia acum incepem sa devenim remarcati, la ani distanta de tarile civilizate

afirma Catalina Buzdun- Rafaila, ziarista si manager al copiilor.

Comments are off this post!