Lash Fest 2019-Echipa din spatele unei campioane

Lash Fest 2019 - Campionatul International de Extensii de Gene s-a desfasurat in Bucuresti, in perioada 22-24 octombrie, in incinta locatiei Ballrooms by Bamboo.
Famost

Lash Fest 2019 – Campionatul International de Extensii de Gene s-a desfasurat in Bucuresti, in perioada 22-24 octombrie, in incinta locatiei Ballrooms by Bamboo.

Secretul succesului in viata unui campion consta in gasirea echilibrului dintre trup, minte si suflet. Performanta se face schimband multe lucruri in viata ta, multe sacrificii si infinite ore de munca, alaturi de multe alte specializari, totul pentru a deveni cel mai bun. Personal, mi-am dorit aceste lucruri, mi-au placut, iar sacrificiile nu se compara cu nimic, atunci cand ai parte de satisfactii si cand meritele iti sunt recunoscute, prin orice forma.

Vine ziua primului campionat … esti acolo cu emotiile firesti. Esti inconjurata de peste 80 de specialisti din toata Europa. Presiunea e mare pentru ca particip la categoria Elite (specialisti cu vechime, traineri, jurati, campioni).

Lash Fest 2019. Sala e plina si juratii roiesc pe langa noi.

Brusc, inima incepe sa-mi bata mai tare … nu mai sunt in fata elevilor mei! Emotiile sunt constructive, iar faptul ca le poti gestiona in asa fel incat sa nu arati acest lucru, arata ca esti o persoana stapana pe situatie si ca esti sigura pentru ceea ce urmeaza: sa te afirmi sau sa mai incerci in editia urmatoare

Este sansa ta si trebuie sa te concentrezi pentru ce va urma!

Lash Fest 2019. Sala e plina si juratii roiesc pe langa noi. Esti partial parca absenta din cauza emotiilor, dar simti acest lucru, pentru ca ii auzi ca prin vis jurizand probele anterioare …
Proba ta nu a inceput inca … Iti mai stergi fruntea de transpiratie, iti mai aranjezi ochelarii, produsele si incerci sa iti controlezi respiratia si emotiile. Stii ce ai facut, doar ai exersat asta zilnic! Te-ai perfectionat in fiecare zi! Toata munca depusa pana acum, se rezuma la ce faci in urmatoarele minute.
Corina Turcuman da startul primei probe! Primele 10 minute au fost caracterizate de tremuratul mainilor, asemeni unui novice. Dar, am reusit sa ma concentrez, sa ma adun si am inceput sa fac ceea ce stiu eu mai bine si ceea ce fac zilnic cu elevele si clientele mele …

Au fost 3 zile de campionat lungi, inca de la inceput. Dupa jurizare, fiecare concurenta primea foaia cu punctajul obtinut. Nu stiam ce note au obtinut celelalte fete din concurs, emotiile crescand de la o zi la alta, dar …

Festivitatea de premiere mi-a adus si bucuria cea mare!

7 premii !

Visam sa ma intorc cu unul singur! Dar, se pare ca eforturile mele, munca mea de zi cu zi, nu au fost in zadar si m-au rasplatit pe deplin in cadrul Lash Fest 2019!

*Multumesc echipei mele care timp de 3 zile m-a sustinut si incurajat!

  • Locul 1: Laminare sprancene
  • Locul 1: Clasic desing women
  • Locul 2 : Microblading
  • Locul 2 : Henna Desing
  • Locul 2 : Clasic Men
  • Special Award Granted by Larisa Tanase for best technical work „PERFECT EYEBROWS”
  • BEST WORK HENNA BROW by Sevda & Bahadir Bozkurt

Text : Grosu Iuliana