Edda Gimnes este castigatoarea premiului “Designer for Tomorrow” 2016

Tendinte&Stil

Edda Gimnes este castigatoarea premiului “Designer for Tomorrow” 2016

30

Castigatorul premiului din acest an “Designer for Tomorrow” este Edda Gimnes, absolventa a London College of Fashion si care si-a prezentat colectia pentru femei “The Ragpicker” in cadrul Mercedes-Benz Fashion Week Berlin, convingand juriul prezidat de Alber Elbaz cu creatiile sale desenate de mana in alb si negru.

designer-Edda-Gimnes

[trendmag_alert class=”alert alert-notice alert-dismissable fade in”]Spectacolul a inceput cu prezentarea colectiei din acest an, a castigatorului din 2015 a premiului “Designer for Tomorrow” – Mareike Massing.[/trendmag_alert]

“Am fost foarte impresionat de individualitatea si creativitatea tuturor colectiilor”

a declarat Alber Elbaz intr-un video de la Paris. Acesta a trebuit sa isi amane prezenta in ultimul minut, datorita faptului ca este intr-o perioada de recuperare (pneumoniei). Dar, Alber Elbaz a urmarit in direct spectacolul si, impreuna cu juriul, au hotarat cine este castigatorul. El a fost reprezentat la specatacol de partenera si muza sa – Sofia Sanchez de Betak, cunoscuta in industria modei ca director artistic, consultant de moda si model.

Edda-Gimnes-designer-of-tomorrow-2016 Edda-Gimnes-designer-of-tomorrow Designer-for-Tomorrow-2016-Edda-Gimnes designer-2016-Designer-for-Tomorrow-Edda-Gimnes

Alber Elbaz a spus despre castigatoare:

“Am vazut un potential foarte mare in colectia Edda Gimnes. ea mi-a atras imaginatia si sunt dornic sa vad cum va evolua”.

Castigatoarea “Designer for Tomorrow” – cu toate ca scrie si deseneaza cu mana dreapta, a schitat aceasta colectie cu mana stanga inspirata de sortimentul sau ecletic de obiecte pierdute. Lumea fantezista a fost adusa la viata in negru si alb cu panza si blana, urmatorul pas pentru Edda Gimnes, fiind o vizita la Paris la Alber Elbaz ca parte a unui program de sponzorizare de un an.


castigatoarea-2016-designer-for-tomorrow castigatoarea-designer-for-tomorrow-Edda-Gimnes deisgner-for-tomorrow-2016Alber-Elbaz-designer-for-tomorrow-2016

Despre premiul “Designer for Tomorrow

Acest premiu pentru cei mai promitatori designeri este prezent ca partea integranta a Mercedes-Benz Fashion Week Berlin din 2009 si este o initiativa a Peek & Cloppenburg si magazinului sau online – Fashion ID. Acest premiu este o platforma vizibila pentru creativitate si ofera noilor veniti in moda, oportunitatea de a fi descoperiti si a de a avea parte de o atentie mare din partea presei si a publicului.

Finalistii din acest an:

Edda Gimnes (London College of Fashion), Ancuta Sarca (University of Art and Design Cluj-Napoca), David Kälble (Academy of Fashion & Design Düsseldorf (AMD)), Elisa Kley (University of Applied Sciences and Arts Hannover), Marc Morris Mok (London College of Fashion).

Info&Foto : image.net

Comments are off this post!