Ce Este Electrostimularea si Cum Functioneaza?

Blog splendida

Ce Este Electrostimularea si Cum Functioneaza?

135

Vrem sa aratam mereu bine, dar rutina zilnica nu ne permite sa mergem la salile de sport pe cat de des am vrea. Migoto Spa iti ofera optiunea perfecta: ELECTROSTIMULAREA.
Iata ce nu stiai despre ELECTROSTIMULARE si ce beneficii ascunse are:
Electrostimularea are aplicatii multiple, de la tratamentul unor boli de inima pana la tratamente neurologice. Electrostimularea e folosita in special in fiziokinetoterapie: afectiuni osoase, musculare, articulare, in tratamente recuperatorii si imbunatatirea performantelor sportive. Electrostimularea este extrem de eficienta in curele de slabire!
Prin electrostimulare nu numai ca iti modelezi silueta, dar scapi si de unele probleme de sanatate: dureri de picioare, dureri musculare, atrofie musculara .
Cum functioneaza electrostimularea?
O sedinta de electrostimulare consta in aplicarea de electrozi pe piele, sustinuti de benzi elastice. Aparatul de electrostimulare genereaza impulsuri electrice, actiunea fiind deci in profunzime. Intensitatea, durata, amplitudinea si frecventa sunt reglabile, deci electrostimularea ofera posibilitatea programelor personalizate. Pozitionarea electrozilor este la fel de importanta. In functie de aceste variabile, cu electrostimularea poti obtine masaj de relaxare, masaj profund anticelulitic, cresterea masei musculare, efecte analgezice si antiinflamatorii. Silueta beneficiaza prin electrostimulare astfel: creste semnificativ eficienta curei de slabire, pielea se tonifica si isi recapata elasticitatea, muschii se modeleaza, stratul adipos se topeste. Electrostimularea elimina si edemele care sunt cauza picioarelor umflate. Chiar si de anumite forme de migrena poti scapa prin electrostimulare. Tot prin electrostimulare iti cresti si tonusul general, si buna dispozitie, pentru ca electrostimularea creste confortul fizic si elimina stresul acumulat. Un avantaj semnificativ al tratamentelor corporale prin electrostimulare este ca muschii sunt lucrati fara ca tu sa depui efort. De altfel, 45 de minute de electrostimulare inseamna cam 4-5 ore de fitness. Si, prin electrostimulare, iti poti lucra toti muschii simultan, ori doar partile corpului care au nevoie de electrostimulare. Iar senzatiile simtite in timpul unei sedinte de electrostimulare sunt foarte placute. La Migoto Spa electrostimularea se face cu ajutorul unui aparat ce are 8 programe diferite, adaptabile dorintelor clientilor.

Electrostimularea si celulita? 
Celulita apare din cauza dereglarii circulatiei sangvine si deci, si a aportului de oxigen asupra stratului adipos. Electrostimularea este un ajutor de nadejde in tratarea celulitei. Electrostimularea imbunatateste circulatia, activand astfel schimbul de substante. Electrostimularea, mai ales prin programul de drenaj limfatic, elimina reziduurile, facilitand aportul de oxigen spre tesutul adipos. Prin electrostimulare se intareste si musculatura, accelerandu-se in acelasi timp eliminarea celulelor grase reducandu-se, astfel, aspectul de coaja de portocala. In combinatie cu procedurile de ENDERMOLOGIE sau CAVITATIE, electrostimularea da rezultate spectaculoase.
Electrostimularea este un ajutor real pentru silueta daca tu esti consecventa si rabdatoare. E nevoie de minim 3 sedinte de electrostimulare saptamanal, dar se poate efectua si zilnic, alternand programele iar numarul total de sedinte de electrostimulare se stabileste in functie de nevoile tale: program anticelulitic, definire musculara, drenaj limfatic, masaj de relaxare etc. Nu poti beneficia de electrostimulare daca suferi de boli cardiace grave, ai tije metalice in corp, esti insarcinata sau alaptezi.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *