Entya-Syarela si Dragos Badoi

Video

Entya-Syarela si Dragos Badoi

Entya este o combinatie de muzica clubbing cu accente orientale, dar si traditionale.
985

Syarela si Dragos Badoi, primul solist de la Directia 5, au lansat de curand videoclipul piesei Entya la o renumita casa de discuri din Turcia, alaturi de cei mai mari artisti ai lor, precum Tarkan, Mustafa Sandel si altii. Piesa se afla in promovare in alte tari, precum Maroc, Grecia si America. Entya este o combinatie de muzica clubbing cu accente orientale, dar si traditionale.

Syarela s-a facut cunoscuta prin hitul Inima te cheama, iar Dragos Badoi este cel care a infiintat Directia 5 in 1991, impreuna cu Marian Ionescu.

Syarela si Dragos Badoi

Syarela, pe numele adevarat Valentina Visarion Mingopol, a absolvit doua facultati: Electronica, telecomunicatii si tehnologia informatiei din cadrul Facultatii Politehnica Bucuresti si Facultatea de teatru si film, urmandu-le in paralel. De asemenea, a absolvit Scoala populara de arte, sectia muzica usoara cand era mai micuta. In prezent, artista este doctoranda in domeniul telecomunicatiilor.
Dragos Badoi este absolvent al Conservatorului de stat din Viena, sectia canto clasic, musical.

Amandoi au compus linia melodica si versurile piesei Entya. De regia, montajul si productia clipului, s-au ocupat Valentina Visarion Mingopol, impreuna cu Radu Baisan. Orchestratia a fost realizata de Ors-Balınt Saszet.

Va imbratisam cu drag si va asteptam pe paginile noastre de facebook: https://www.facebook.com/SyarelaOfficial, https://www.facebook.com/DB.SyarelaOfficial,

ne-au transmis artistii.

Comments are off this post!