Epilare definitiva cu lumina pulsata SHR E-Light

Blog splendida

Epilare definitiva cu lumina pulsata SHR E-Light

133

Tehnologia SHR E-Light a revolutionat epilarea definitiva, facand-o total nedureroasa. A oferit, in plus, si o solutie pentru pielea bronzata, pentru parul roscat si pentru foliculita (firele incarnate). Sigur, cu efecte vizibile si certificat medical, acest tip de epilare il poti efectua in orice perioada a anului, la Epsilon Galati. In urma cu 2 ani, am adus in premiera in Galati aparatura cu Tehnologia SHR E-Light. Astfel, la Centrul Epsilon, atat doamnele si domnisoarele, cat si domnii pot beneficia de toate avantajele epilarii definitive cu SHR E-Light, tehnologie care se dovedeste a fi superioara celorlalte tehnologii cu lumina pulsata.
Mai mult, la Epsilon avem o clasa superioara a aparatului bazat pe aceasta tehnologie: aparatura certificata medical Intense 5000 SHR E-Light, o versiune mult imbunatatita a Intense 3000 SHR E-Light.

Ce este SHR E-Light ?

SHR inseamna Super Hair Removal si are la baza principiul luminii pulsate: flashul luminos emis este absorbit de diferiti pigmenti din firul de par, ajungand pana la radacina, care va fi, astfel, atrofiata. Performanta ridicata si rezultatele vizibile inca de la prima sedinta de epilare cu SHR vin din faptul ca aceasta tehnologie reda flashuri de energie de pana la 15 impulsuri (spre deosebire de IPL si SPL, care au mai putine). In loc de mai putine flashuri cu energie mai mare, SHR are mai multe impulsuri cu o cantitate mai mica de energie, ceea ce inseamna ca va avea aceleasi rezultate rapide, dar fara a afecta epiderma de pe zona tratata.
Aparatura cu SHR poate fi setata automat sau manual, ceea ce inseamna ca avem un control de mare precizie asupra tratamentului: cosmeticianul Epsilon va putea personaliza numarul si intensitatea impulsurilor tinand cont de factorii stabiliti la consultatia gratuita realizata inainte de sedintele de epilare definitiva (tip de ten / piele, culoarea firului de par, zona vizata).
Bineinteles, o epilare eficienta inseamna ca toate firele de par sunt supuse tratamentului – iar cum firele de par au diferite etape de crestere, este evident ca pentru a avea efectele scontate este nevoie de minim 6 sedinte pentru zona aleasa pentru indepartarea parului nedorit. Numarul maxim este de 12 sedinte – intrucat de la persoana la persoana difera tipul de par si culoarea pielii si a firului de par.

Cum are loc o sedinta de epilare definitiva la Epsilon ?

Inainte de a incepe sedintele, vei primi toate informatiile si sfaturile de care ai nevoie sau le poti solicita oricand de la cosmeticienii Epsilon. Firul de par nu trebuie epilat sau smuls inainte, ci doar ras (pentru a ramane intacta radacina, asupra careia actioneaza tehnologia SHR E-Light). In ziua sedintei poti folosi deodorant, gelul de dus sau alte produse de igiena personala, fara nicio problema. Inainte de a incepe tratamentul, vom aplica un gel pe zona de epilat, iar tot ceea ce trebuie sa faci tu este sa te relaxezi pana se incheie procedura.

De ce sa alegi epilarea definitiva cu SHR de la Epsilon ?

  • Este o procedura certificata medical, sigura si fara contraindicatii speciale fata de celelalte tehnologii bazate tot pe lumina pulsata.
  • SHR este recomandat inclusiv pentru fototipurile de culoare mai inchisa, precum si pentru pielea bronzata natural ori la solar (care de obicei sunt mai sensibile la caldura emisa de acest tip de tehnologii).
  • Datorita sistemului de racire în 3 trepte aflat pe cristalul aplicatorului, este o procedura fara pic de durere; senzatia este de usoara caldura, piscaturile sau alt disconfort cu care sunt asociate alte proceduri de epilare fiind date uitarii cu totul.
  • SHR E-Light este adecvata pe orice tip de piele (indiferent de culoare), inclusiv pe cea bronzata natural sau la solar.
  • Spre deosebire de alte tehnologii care nu indeparteaza parul de orice culoare, SHR este recomandata pentru orice tip de par (subtire, mediu, gros), de orice culoare (gri, negru, blond, roscat).
  • Rezultatele sunt vizibile de la prima sedinta (pentru epilarea corporala) si incepand cu a 2-a sau a 3-a sedinta (in cazul epilarii faciale).
  • Rezultate remarcabile in ceea ce priveste foliculita, prevenind aparitia firelor incarnate, datorita eficientei procedurii.

Pentru alte informatii si sfaturi sau pentru consultatia gratuita, te invitam sa ne contactezi pe pagina de Facebook Epsilon Galati sau Epilare Definitiva in Galati ori la telefon 0753 774 566.
Te asteptam la Epsilon, cea mai buna prietena a pielii si a corpului tau, la sedintele de epilare definitiva cu SHR E-Light, la orice alt tratament facial si corporal sau la manichiura si pediuchiura care isi vor colora nu doar ziua, ci intreaga viata!

 

Comments are off this post!