Epilarea cu pasta de zahar

Epilarea cu pasta de zahar este o arta! Tehnica de lucru este una diferita si necesita multa rabdare si indemanare.
Famost

Epilarea cu pasta de zahar este o metoda 100% igienica, foarte eficienta in smulgerea firelor de par si mai putin dureroasa. Acesta metoda este folosita inca din vremea faraonilor, dupa cum arata studiile istorice, iar in prezent, constituie inca o traditie in randul femeilor din Orient.

Pasta de zahar, cea folosita la mine in cabinet, este un produs 100% natural, profesional, contine doar apa, zahar si suc de lamaie. In urma sedintelor de epilare, iritatia este minima, deoarece pielea se calmeaza aproape instantaneu.
In comparatie cu epilarea traditionala, in cazul celei cu ceara, durerea este redusa la jumatate. Tehnica de lucru este in mod invers fata de epilarea traditionala, ceea ce rezulta in mai putine fire rupte sau crescute in piele. Pasta de zahar hidrateaza si exfoliaza pielea, fara a rupe bariera hidro-lipidica a acesteia. Si in cazul firelor scurte de 2-3 mm, aceasta metoda este eficienta.

Epilarea cu pasta de zahar nu are contraindicatii, aceasta procedura poate fi folosita chiar si in cazul venelor varicoase sau a pielii cu cuperoza si pe orice zona a corpului.
Epilarea cu pasta de zahar este o arta! Tehnica de lucru este una diferita si necesita multa rabdare si indemanare. Trebuie precizat ca, pentru a epila cu pasta de zahar, nu este suficient sa vizionezi cateva filmulete pe Youtube. Practic, trebuie facut un curs complet la un trainer specializat, cunostintele de baza fiind extrem de importante in orice meserie!

Epilarea cu pasta de zahar nu are contraindicatii.

pas 1
Se incalzeste pasta pana ajunge aproape de consistenta mierii.

pas 2
Degresam pielea cu o lotiune speciala pentru pasta de zahar.

pas 3
Aplicam pudra speciala, pudra fara talc.

pas 4
Luam pasta de zahar si formam o bula.

pas 5
Punem pe piele in sensul invers cresterii firului de par si intindem.

pas 6
Indepartam pasta de zahar in sensul cresterii firului de par.

pas 7
Aplicam balsamul cu uree, care are rolul de a atenua in mod eficient, orice iritatie dupa interventie.

Text si proceduri : Mihaela Grosu