Epilatul in 2019

Epilatul in 2019 este poate cel mai simplu si cel mai sigur.

Epilatul in 2019 este poate cel mai simplu si cel mai sigur, asa ca, imbratiseaza si tu ultimele noutati in ceea ce priveste ingrijirea personala, in functie de necesitati si stilul de viata zilnic!

Este foarte important sa existe un echilibru intre viata profesionala si cea personala si acest lucru se poate intampla mult mai usor, atunci cand esti in forma si te simti frumoasa. Iar stilul de viata foarte alert, ne obliga sa gasim solutii cat mai rapide si eficiente de infrumusetare. Indiferent de anotimp, firele de par nedorite de pe picioare sau alte zone ale corpului, trebuiesc eliminate; gratie dezvoltarii tehnologice, multe companii de beauty dezvolta instrumente care se pliaza tot mai mult pe stilul nostru de viata si a caror eficienta este una ascendenta.

Braun Silk-epil 9 este versatil, rapid, eficient, 100% impermeabil, astfel ca, poate fi folosit in baie sau dus pentru a mai castiga ceva timp. El ofera rezultate foarte bune – pana la o luna, plus ca are inca 5 dispozitive de frumusete, pentru ras, tuns, exfoliat, masaj, un instrument perfect adaptat unui stil de viata foarte agitat si ocupat.

In cazul in care optezi pentru solutii permanente, exista Braun’s IPL (Intense Pulsed Light) care se regleaza automat oricarui ton al pielii si reuseste sa ‘rezolve’ ambele picioare in doar 5 minute! Actualmente, este cea mai rapida, eficienta si sigura metoda de indepartare a parului, astfel ca nu va mai trebui sa ai grija parului nedorit.