Esarfele Burberry personalizate

Daca achizitionezi o esarfa iconica Burberry, o poti personaliza cu initialele brodate!

Acest proces, incepe cand esarfele de casmir brut ajung la fabrica, calitatea cea mai buna si moliciunea esarfelor Burberry, reprezentand temelia acestor accesorii iconice. Parul din care sunt confectionate esarfele, este luat de la capre, cantitatea de pe una singura, fiind suficienta pentru a tese o esarfa. Calitatea este data de lungimea si diametrul fibrelor, testate riguros printr-o metoda traditionala manuala de pieptanare, aigurand standardul calitatii ridicat.

esarfa-burberry-03

Calitatea esarfelor iconice Burberry intruchipeaza valoarea designului, maiestriei si protectiei impotriva vremii nefavorabile, calitatea lor, fiind recunoscuta in intreaga lume. Mestesugari calificati din fabricile oraselor Ayr si Elgin, utilizeaza metode traditionale si perfectioniste, transmise de intregi generatii; esarfele sunt tesute in razboaie de tesut traditionale, spalate in apa proaspata locala si finisate cu mare atentie, imbinand lucrul manual cu tehnologia.

esarfa-burberry-initiale

Noul serviciu Scarf Bar va permite sa creati esarfe Burberry personalizate, alegand dintr-o gama de peste 30 de culori, nuante solide, printuri din prezentarile de pe catwalk, imprimeuri imaginate in studiourile Burberry din Londra.

Toate stilurile de a-ti personaliza esarfele sunt disponibile cu monograma, ca parte a serviciilor oferite Burberry, acest lucru facandu-se online, perfect pentru a darui celor dragi. Puteti astfel personaliza esarfele Burberry din casmir, in peste 30 de nuante, monogramele pana la trei intiale si puteti folosi fire constrastante; initialele pot fi brodate in doua variante de fonturi, pentru o personalizare completa.

esarfa-burberry-1 esarfa-burberry-2 esarfa-burberry-3

Info&foto: burberry.com