Esti obsedata de fata ta?

Frumusete

Esti obsedata de fata ta?

19

Te analizezi tot timpul si ai impresia ca orice punctulet de pe piele, intoarce privirea oamenilor catre tine pe strada? Daca raspunsul este DA, cu siguranta gresesti undeva! Am venit in ajutorul tau si iti recomandam sa citesti sfaturile specialistilor de mai jos!

Make-up Artist

[trendmag_dropcap class=”kopa-dropcap style-2″]M[/trendmag_dropcap]achiajul nu va reusi in totalitate sa iti acopere toate lucrurile neplacute care le ai pe fata, mai ales ca tu le vei vedea si ‘amplificate’! Daca imperfectiunile exista, un anticearcan puternic pigmentat ar mai putea reduce din aspectul acestora. Daca pata respectiva sau cosuletul arata foarte rau, cel mai bine este sa nu folositi make-up, pana cand zona nu devine mai ‘sanatoasa’.

Dermatologist/ psihiatru

[trendmag_dropcap class=”kopa-dropcap style-2″]P[/trendmag_dropcap]entru a te opri, este necesar sa realizezi de ce o faci! Poate fi o reactie emotionala a anxietatii, un obicei cum ar fi rosul unghiilor sau trasul parului. De obicei, un dermatologist poate prescrie in acest caz antidepresive sau medicamentatii antianxietate si asta in mod desoebit, pacientilor care declara ca nu se pot opri. De multe ori, se pot face in cabinetul dermatologistului diverse extractii pentru a omori bacteriile si curata porii; de asemenea, se pot prescrie creme anti acnee, antibiotice sau Accutane (Accutane nu este indicat femeilor insarcinate sau trebuie luate sub suptravegherea unui medic!). Un lucru bun ar fi si sa va debarasati de diverse obiecte, pensete sau oglinzi care maresc si care va fac sa vedeti lucruri, pe care nimeni altcineva nu le poate vedea.

Psihologist

[trendmag_dropcap class=”kopa-dropcap style-2″]D[/trendmag_dropcap]aca esti o persoana cronica cu aceasta ‘indeletnicire’, trebuie sa iti schimbi gandirea care justifica acest obicei. Un exercitiu recomandat foarte bun este scrisul zilnic. Noteaza-ti ce gandesti inainte de a te uita la fata ta, cum ar fi “O voi face inca o data, ultima oara!”, apoi scrie mai jos de ce nu este adevarat ceea ce ai scris. Avand la indemana ceea ce ai scris, si venind acasa dupa o zi nereusita, vei vedea ca acest obicei, nu iti va rezolva problemele sau te va elibera de stres pe termen lung. Pentru a scapa de tentatia de a te ciupi de fata, ar trebui sa ai unghiile scurte, achizitioneaza o banda de cauciuc pe care trebuie sa o fixezi la incheietura mainii ori de cate ori ai impulsul de a ‘actiona’, iar cand te duci la baie sa iti cureti fata, ia pe cineva sa stea cu tine!

Comments are off this post!