Sfaturi

HomeSfaturiOrice Perioada din Viata Vine cu Lucruri Frumoase, Dar si cu Probleme! Cum le depasim?
Orice Perioada din Viata Vine cu Lucruri Frumoase, Dar si cu Probleme! Cum le depasim?

Orice Perioada din Viata Vine cu Lucruri Frumoase, Dar si cu Probleme! Cum le depasim?

De cand esti tanara si pana in stadiul de adult, treci prin diferite situatii, experimentezi sentimente noi, traiesti emotii inedite. De-a lungul timpului va trebui sa inveti cum sa gestionezi toate aceste situatii, cum sa te adaptezi functie de situatie, prieteni, parinti.
Pentru a iesi cu bine din anumite situatii este bine sa cunosti anumite strategii care sa te ajute sa faci fata mai usor.
–    Vorbeste cu prietenii si familia despre problemele tale si te vei simti mai usurata, poti auzi pareri pertinente din partea persoanelor care au trecut prin aceleasi situatii! Nu inchide sentimentele si emotiile, dar nici nu exagera discutand despre ele!
–    Asculta o muzica linistitoare pentru a te linisti! Acesta metoda este folosita chiar de mame insarcinate sau pacienti care vor suferi interventii chirurgicale.
–    Mersul pe jos sau alergatul timp de jumatate de ora cel putin de trei ori pe saptamana, reduce semnificativ depresiile si au acelasi efect ca cel al medicamentelor luate in acelasi scop.
–    Pentru a elimina stresul si a-ti exprima emotiile poti folosi un jurnal. Cei care fac acest lucru, se bucura de o sanatate mult mai buna
–    Anumite alimente si vitaminele continute de acestea pot contribui la imbunatatirea starii de spirit.
Tu cum iti depasesti problemele? Ai o metoda personala?

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»