Estrada Copiilor la varsta de 8 ani…

Media

Estrada Copiilor la varsta de 8 ani…

39

In urma cu 8 ani….in mintea unui membru al ansamblului se nastea o idee ambitioasa, sa continue munca maestrului Alexandru Ciorascu, ba chiar sa o dezvolte multicultural, pentru ca ”Estrada Copiilor” sa devina un brand cunoscut si recunoscut pentru performantele sale.

Astfel, in 2009 ”Estrada Copiilor” s-a nascut a doua oara, mama fiindu-i tanara Andreea Ignat, care cu ambitie, perseverenta si devotament a plecat in noul drum cu doar 10 membri. Desi primii pasi si mai ales cei spre succes au fost cei mai grei, de la an la an numarul membrilor a crescut, copii si tinerii talentati fiind atrasi de activitatile artistice practicate in cadrul ansamblului, fapt pentru care in prezent sub egida Studioului de muzica si dans ”Estrada Copiilor” evolueaza peste o suta de artisti.

Cu toate ca la inceput totul parea imposibil, acum, dupa 8 ani, ”Estrada Copiilor” a pierdut numaratoarea premiilor castigate, si asta datorita devotamentului micutilor artisti care au obtinut rezultate foarte bune la toate competitiile unde au participat.

De la sezon la sezon Studioul a incercat sa fie in trend cu evolutia mediului artistic, sa abordeze idei cat mai comerciale si care sa fie in voga printre tineri, ceea ce i-a adus succesul pe plan local, dar mai ales la nivel national, prin numeroasele aparitii televizate sau la evenimente populare printre romani. La bilantul de 8 ani ”Estrada Copiilor” se mandreste atat cu solistii participanti la emisiuni concurs printre care ”X-factor”, ”Next Star”, ”Vocea Romaniei” sau ”Romanii au talent”, cat si cu trupele de dans care s-au remarcat la concursuri nationale, internationale si mai ales pe micul ecran.

aniversare-8-ani-estrada-copiilor-galati

De-a lungul timpului ”Estrada Copiilor” a dus arta de la un curs oarecare la rang de pasiune si mai apoi la performanta, fapt pentru care in prezent unii dintre artistii ansamblului au facut o meserie din ceea ce parea la inceput un hobby, fiind solisti ai unor formatii sau dansatori ai unor vedete. Si pentru ca ”Estrada Copiilor” este mai mult decat un studio de muzica si dans, daca exista implicare, seriozitate, dedicare si mai ales rabdare, tinerii artisti cresc frumos si fac performanta, cel mai bun exemplu fiind proiectele proprii lansate recent de cativa dintre membrii ansamblului.

Acum la ceas de sarbatoare Studioul de muzica si dans ”Estrada Copiilor” petrece in familie pentru ca dupa atata timp s-a format o mare si frumoasa familie de artisti cu talente multiple, si care isi impartasesc atat momentele frumoase cat si cele mai putin placute. Aici, toti copii si tinerii sunt egali intre ei, se ajuta unul pe altul, se incurajeaza si se iubesc, nu exista rautate sau rea-intentie, pentru ca impart aceeasi pasiune si aceeasi scena, dar mai ales pentru ca depind unul de altul. Si pentru ca o familie nu este completa fara seniori, ”Estrada Copiilor” este recunoscatoare si multumeste parintilor care si-au insusit o mica parte din bucuria de a fi artist a micutilor, si nu de putine ori i-au condus pe acestia spre succes prin sprijinul neconditionat acordat. Suntem bucurosi sa afirmam ca Galeria ”Estrada Copiilor” si-a creat un renume, iar sub motto-ul Unul pentru toti, toti pentru unul, desi neoficial, a castigat toate confruntarile cu orasele rivale.
Si pentru ca valoarea activitatii prestate se masoara prin aprecierea publicului, dar mai ales prin evolutia in timp a acesteia, in prezent Studioul ”Estrada Copiilor”ofera pe langa traditionalele cursuri de muzica si dans, si sedinte de consiliere artistica, management artistic, PR, lectii de machiaj de scena si TV, foto de coperta, pe scurt cam tot ceea ce sta in spatele unei vedete in devenire!

www.estradacopiilor.ro
www.andreeaignat.ro
www.facebook.com/estradacopiilor

Comunicat de presa Estrada Copiilor

Comments are off this post!