Eu Sunt Femeie – Maria Cristiana Tudose

Bloguri bune

Eu Sunt Femeie – Maria Cristiana Tudose

27

… o spune cu multa convingere o prietena a revistei noastre, care ne-a impresionat prin jovialitate, placerea de a vorbi deschis, dar, mai ales, prin sinceritate. N-ai crede ca la 23 de ani cineva poate avea deplina maturitate de a alege sa inlature orice masca a ipocriziei, in favoarea unui dialog onest cu sine… si cu alte mii de cititori care se identifica in povesti de viata scrise in toata gama de sentimente posibile.

Si, totusi, Maria Cristiana Tudose, cea care si-a strans puternic visele in brate de fiecare data cand a intalnit o piedica, recunoaste in ea tot ceea ce da, cu adevarat, tarie unei femei: viziune, optimism, sensibilitate, determinare. Toate la un loc o fac sa isi asume o existenta care  inspira prin cuvinte, desi, cu modestie, afirma ca ”nu ma consider pregatita pentru titlul de scriitoare, pentru ca tot ce postez naste din suflet si realizez ca as mai avea multe de invatat”.

Cu toate acestea, nu ascunde faptul ca invata de oriunde: din carti, filme, dar si din experientele altora. Si cum e si firesc, gandurile frumoase patrund usor in sufletele noastre, poate si pentru ca regasim in ele ceea ce multi dintre noi au simtit, dar n-au stiut cum s-o spuna. O zice ea simplu si profund totodata, in cuvinte care se cer reinventate cu fiecare noua traire: ”Sunt femeie, sunt magie, sunt un amalgam de sentimente! Nu uit ca educatia este biletul meu de vizita, ca parfumul este un dulce la revedere si ca timpul fura frumusetea, dar nu poate lua eleganta si bunatatea.

Nici noi nu uitam ca tu esti femeia care, prin forta pe care le-o dai gandurilor tale, ai reunit intr-o singura voce, delicata si sonora deopotriva, bucuriile, nelinistile, lacrimile si zbaterile tuturor celor care ar fi vrut sa se exprime si n-au stiut cum. Acum stiu!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *