European Car Festival revine dupa 10 ani in 2021

European Car Festival revine in anul 2021, dupa o pauza de 10 ani!

European Car Festival revine in anul 2021, dupa o pauza de 10 ani! In perioada 18-19 Septembrie, iubitorii de masini, si nu numai, sunt asteptati la primul eveniment indoor din Bucuresti.

European Car Festival este primul festival auto de tuning organizat de 94 SXL Club care se va desfasura in complexul expozitional Romexpo, Pavilionul Central. In cupola, ii vom avea alaturi de noi si pe cei de la Hpi, alaturi de 2 simulatoare auto. La fel ca si in editiile precedente, European Car Festival se pregateste sa ofere, si in acest an, unul dintre cele mai reusite evenimente de tuning auto de pana acum din Romania.

Gazda evenimentului va fi Dorian Popa, cel mai indragit vlogger de la noi din tara, cu peste 2 milioane de abonati pe YouTube. Acesta si-a anuntat prezenta alaturi de masina lui de lux, un Mercedes GLE 53 AMG, cu un motor de 3000 cm3 si 435 de cai putere. Masina a fost recent modificata, adaptata personalitatii sale.

Avand in vedere interesul crescut fata de masinile tunate, in cadrul evenimentului vom prezenta peste 150 de masini, care au in general modificari spectaculoase, atat de performanta cat si vizuale. Zona de show a expozitiei European Car Festival va gazdui masini pregatite de drag racing sau chiar drift. In paralel cu expozitia auto vom avea si demonstratii de drift cu 3 piloti debutanti in cadrul campionatului national de drift, dar si 3 piloti profesionisti cu multiple participari in campionate nationale si internationale.

Evenimentul auto cu o traditie si un istoric impresionant, European Car Festival, reuneste partenerii din industria de cosmetica si tuning auto: Fx Auto, Carhub, Pro detailing, Air Force Suspension, Auto Bro, Atelierul de Reclame , Dop Motorsport, Magazinul Colectionarului, Expert wheels, DetailsSeeker.

In cadrul evenimentului auto il vom avea invitat pe unul dintre cei mai renumiti si controversati DJ: Rosario Internullo, care ne va incanta auzul si inima cu inconfundabilele sale melodii.
Accesul in eveniment se face pe baza de rezervare in avans cu plata in cont sau plata cash la intrare.

European Car Festival este primul festival auto de tuning organizat de 94 SXL Club care se va desfasura in complexul expozitional Romexpo, Pavilionul Central.
European Car Festival 2021

Bilete de acces European Car Festival:

  • 30 de lei / zi ( 10:00 – 20:00)
  • 70 de lei Sambata ( acces party inclus – primesti bratara Free Access pentru ziua de sambata )

Biletele se gasesc in link:
https://www.entertix.ro/bilete/8755/european-car-festival-feat-rosario-internullo-18-19-septembrie-2021-romexpo-pavilion-central-a-bucuresti.html?fbclid=IwAR1sDAZOTwyyAx_juHzWJkQy16qvBB5c1HsKfJXkEQzFRHAgIW739BAPezs

Parteneri: Gramma Wines / Beauty One

Pentru informatii suplimetare puteti contacta: evenimente.stup@gmail.com

Accesul la eveniment este permis doar in urmatoarele scenarii :

  1. Persoanelor care detin dovada vaccinarii impotriva virusului SARS-CoV-2 si au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  2. Persoanelor care se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 90-a zi ulterioara confirmarii infectarii;
  3. Persoanelor care au un test RT-PCR negativ nu mai vechi de 72 de ore;
  4. Persoanelor care au un test rapid antigen nu mai vechi de 24 de ore.

Documentele se prezinta in format electronic sau printat impreuna cu cartea de identitate la intrarea in locatie.

Pentru persoanele ce nu se regasesc in unul din scenariile de mai sus, avem pregatit un punct de testare, la intrarea in locatie. Se vor folosi teste non-invazive, prelevate din saliva.
Intrarea copiilor sub 10 ani este gratuita.
Copii sub 12 ani nu au nevoie de dovada medicala pentru (Covid 19)