European kids Fashion Week soseste la Paris!

Stiri modelling

European kids Fashion Week soseste la Paris!

Un eveniment special pentru copiii si designerii romani, dar nu numai!
599

A treia editie a evenimentului European kids fashion Week se muta la Paris! Dupa cele doua editii la Milano, in lunile Octombrie 2018 si Februarie 2019, capitala Frantei si mai precis hotelul Ritz Place Vendome, gazduiesc un eveniment special pentru copiii si designerii romani, dar nu numai! 17 copii romani si 4 designeri tot de nationalitate romana, isi vor prezenta creatiile pe catwalkul de la Ritz!

Marin Nicoleta, fondator al Brandului Two kids, designer de peste 18 ani, vine cu colectia la Paris dupa ce a prezentat in luna Februarie la Milano, New York Fashion Week si Londra, chiar saptamana trecuta, pe 17 Februarie, in cadrul House of Ikons! Joc este un brand al designerului Alina Babcinetchi, din Iasi, cu piese vestimentare inspirate din portul popular romanesc, interpretate intr-o maniera moderna. Nicoleta Negura este un designer foarte in voga, iar imaginea casei ei este reprezentata de faimoasa prezentatoare Simona Patruleasa. Colectia prezentata la Paris este noua si dedicata evenimentului European Kids Fashion Week, dupa ce in luna Noiembrie, a lansat ultima colectie de copii la Bucuresti, in cadrul Bucharest Kids Fashion Week. Princess couture este un brand relativ nou, dar cu mare impact pe piata din strainatate, mai ales de cand a lansat prima colectie in Georgia, Tbilisi, in cadrul World Rising stars Fashion Week.

In afara de designerii romani invitati, in cadrul evenimentului European kids Fashion Week, copii celebri in Romania sau peste hotare, vin sa aduca un plus de excelenta evenimentului. Paula Both, cantareata si model, finalista la Next Star si The voice kids Romania, model in cadrul New York fashion Week, Miami Fashion Week, Estet Fashion Week etc., Andra Raisa Dinu, castigatoare la World Championship of Performing arts in 2018 la Los Angeles, Sara Anastasia Buzdun Рbalerina si model la Sankt Petersburg, Moscova, New York, Londra etc, Maria Flacau cantareata si model cu titlul Top Child model si reprezentanta a Romaniei la Miss Galaxy in Bulgaria, Andreea Costache castigatoare Miss EUROPE si Top Model 2019 in Georgia, David Dobrincu, renumit in Romania pentru lansarea spectaculoasa in muzica la doar 7 ani si asa mai departe.

Alti copii deja cunoscuti pe catwalkuri celebre sau in lumea artistica romaneasca sunt: Sofia Ulianov, Maria Caterina Imperiale, Ana Maria Olteanu, Antonia Andrei, George Flacau, Patrick Muresan, Karina Gherasim, Sandra Tudorache, Antonia Popescu, Nicol Popescu si toti fac parte din agentia It kids – Art school & modelling Agency din Bucuresti. De la Oradea, echipa Gift of beauty condusa de modelul Denisa Hodisan, nu lipseste nici de aceasta data. Din Italia si Franta vin, de asemenea, branduri celebre; de adaugat ar mai fi Chona Bacaoco, designerul filipinez care a deschis Saptamana modei din Londra cu colectia MM Clothing. Tot ea va aduce si copiii din agentia milaneza M&M modelling!

Va asteptam sa ne fiti alaturi la evenimentul ce promoveaza copii si designerii romani!

Comments are off this post!