Eveniment Bulgari-Night of the Legend si B.zero1

Media

Eveniment Bulgari-Night of the Legend si B.zero1

33

In deschiderea editiei cu numarul 67 – Berlinale, Bulgari a gazduit petrecerea exclusiva “Night of the Legend”, la care au fost invitati celebritati si VIP-uri pentru a se bucura si straluci intr-o noapte deosebita, alaturi de legendarele bijuterii; evenimentul s-a desfasurat la Soho House in Berlin Mitte.

Bulgari-Berlinale-Night-of-the-Legend B.zero1-bulgari

Ambasadoarea brandului BulgariPrintesa Lilly zu Sayn Wittgenstein-Berleburg si directorul general – Sandra Mohsni, i-au invitat pe cei prezenti sa decopere designul revolutionar al inelului B.zero1, aflat la debutul sau in Germania. Designul acestei piese iconice este inspirat din Colosseumul roman, in reinterpretarea arhitecturala marca Zaha Hadid.

Fermecator, senzual si indraznet, stilul Bulgari este neconventional si rafinat. Sustinand caracterul puternic al designului italian, Bulgari se identifica cu spiritul roman; avand autenticitatea bronzului, bijuteriul roman depaseste limitele vietii.

inel-bulgari-B.zero1

In timpul petrecerii, invitatii au putut contribui unei cauze nobile folosind hastagul #bulgariberlinale cand isi postau fotografiile, Bulgari convertind fiecare hashtag intr-o donatie pentru organizatia partenera de caritate Save the Children.

Comments are off this post!