Eveniment caritabil “Bocelli and Zanetti Night” in Milano

Media

Eveniment caritabil “Bocelli and Zanetti Night” in Milano

29

In data de 25 mai 2016 ora 21.00, va avea loc evenimentul “Bocelli and Zanetti Night” pe scena Expo Open Air Theatre din Milano, in care doua mari legende ale muzicii si sportului vor fi prezente pentru prima oara pe aceeasi scena pentru un spectacol international unic de caritate.

Legati de o prietenie si respect reciproc, Bocelli si Zanetti au decis sa-si uneasca fortele pentru o noapte in care sa fie solidari, o oportunitate a redeschiderii Expo si o introducere simbolica a finalei UEFA Champions League care va fi jucata in Milano 3 zile mai tarziu.

Eveniment-caritabil-Bocelli-and-Zanetti-Night-01 Eveniment-caritabil-Bocelli-si-Zanetti-Night-01

Multe vedete din muzica si fotbal se vor reuni in cadrul acestui eveniment pentru a ajuta persoanele defavorizate, fondurile stranse in urma evenimentului urmand sa ajunga in proiecte pentru educatia copiilor din America Centrala si de Sud. Fondurile atrase vor merge in favoarea proiectului “Educati pentru o lume mai buna“, nascut din dorinta de a educa si a afirma copiii si familiile sarace. Poiectul va avea in vedere un numar de peste 500 de copii din Buenos Aires si 1750 studenti din Haiti.

Si-au anutat participarea Laura Pausini, Skin-liderul carismatic al Skunk Anansie, Javier Zanetti,  Jose Mourinho, Paolo Maldini, Samuel Eto’o, Clarence Seedorf si multi altii. Noaptea va avea de asemenea, o cina exclusiva imediat dupa concert, cu un meniu special creat pentru prima oara de 4 bucatari pentru o seara minunata!

Bocelli-and-Zanetti-Night

Info&Foto: image.net

Comments are off this post!