Eveniment Imperium by M – Atitudine pentru o alta viata

Sub deviza “Atitudine pentru o alta viata”, pe data de 23 decembrie 2015 se va desfasura la C House Lounge Café Galati – ora 21:00, evenimentul Caritariu – M, aflat la prima editie. Intiatorii – IMPERIUM by M impreuna cu Fundatia Inima de Copil, alaturi de toti partenerii, vor, prin intermediul acestui spectacol, sa transmita un mesaj, atat sufleteste cat si practic, legat de atitudine.

O atitudine care trebuie sa existe in orice ai face, in orice ai intreprinde, iar acest lucru trebuie sa se reflecte in jurul tau. In viata, nu este vorba doar despre tine, este vorba si despre cei din jurul tau, fata de care nu trebuie sa fii nepasator. Atitudinea ta este un filtru mintal prin care percepi lumea!

ne-a declarat unul dintre reprezentantii IMPERIUM by M.

Acesta este al doilea an in care IMPERIUM by M organizeaza un eveniment fashion in care sunt prezentate colectiile si mai mult, se doreste ca acesta se devina un eveniment de traditie.
Spectacolul este unul dedicat modei, care va fi prezentat de actrita Oana Mogos, acompaniata de muzica LIVE – Dorin Ioan si Constantin Negura, iar privirile ne vor fi incantate de dansurile copiilor de la Scoala de Dans Sportiv Fantezia.

atitudine-pentru-o-alta-viata-poster

Cu aceasta ocazie, va fi prezentata prima colectie vestimentara ready to wear marca IMPERIUM by M – o colectie pilot – care va fi supusa licitatiei, banii stransi in urma acesteia, fiind donati fundatiei Inima de Copil. Colectia – in care nu exista monotonie, poarta amprenta IMPERIUM by M prin design, o paleta diversa de culori, croiala si este destinata atat femeilor cat si barbatilor. Tot acum, va fi prezentata si colectia Imperial toamna-iarna 2015-2016.

In speranta ca evenimentul Caritariu – M v-a suscitat atentia, IMPERIUM by M alaturi de partenerii sai, va asteapta sa-i onorati cu prezenta, avand “Atitudine pentru o noua viata”!

Punctualitatea reprezinta o alta caracteristica IMPERIUM by M, astfel ca, organizatorii mizeaza pe acest lucru si din partea invitatilor. Atentie! Locurile sunt limitate!