Evenimente contemporane citadine

Media

Evenimente contemporane citadine

11-14 iunie 2019, Florenta, Fortezza da Basso, #pittiuomo, #pu96
259

O serie de evenimente contemporane citadine vor avea loc in Florenta-Italia, majoritatea desfasurandu-se in Fortezza da Basso in perioada 11-14 iunie, totul sub egida Pitti Uomo.

O cutie magica pentru noi producatori

Aceasta confirma identitatea hiper-rafinata MAKE, proiectul care imbunatateste noua generatie de artizani din intreaga lume, cu accent pe colectii si obiecte speciale, intre savoir faire de fabricatie si farmecul contemporan. La Sala del Rondino, noua expozitie poarta numele The Precious Box: o cutie magica avand contururi geometrice si esentiale, si culori inspirate de mostenirea navala, proiectata de Angelo Figus, in colaborare cu Alessandro Moradei.

Viata este frumoasa!

Accesoriile, obiectele de design si produsele de infrumusetare imbogatesc dulapul masculin si il proiecteaza intr-o dimensiune exclusiva, toate acestea fiind personalizate. Sectiunea de magazine Pop Up este dedicata lumii tot mai surprinzatoare a stilului de viata: ochelari, incaltaminte, genti si accesorii de calatorie. In timp ce lumea internationala a parfumeriei artistice si specialitati cosmetice devine protagonistul HI Beauty, tot ce este barbatesc se invarte in jurul Pitti Fragranze.

Karl Lagerfeld – Tribut adus marelui fashion icon

Pitti Uomo 96 sarbatoreste Karl Lagerfeld si imensul sau patrimoniu creativ. Si o face prin intermediul limbajului dual al modei si al exprimarii artistice. Pe de o parte, brandul va prezenta colectiile primavara vara 2020 pentru barbati, femei, incaltaminte, ochelari, denim si imbracaminte de plaja, iar pe de alta parte, in timpul celor patru zile ale targului, artistul de strada din Londra – Endless, va face o instalatie de 5 x 9 metri cu un portret al marelui artist.

E. Marinella – 105 de ani cu stil

Marca iconica sartoriala E. Marinella povesteste despre cele patru generatii – istoria sa lunga, cu o intamplare in care reia 105 de ani de eleganta prin tesaturi, legaturi faimoase si accesorii. “Past, Present and Future” devine astfel o poveste a unui stil, care a evoluat intotdeauna in numele rafinamentului si al calitatii: o intalnire miercuri, 12 iunie, la Limonaia del Giardino Corsini al Prato (intre orele 18.00 si 22.00).

Moda si orasul: Gucci Garden si LVR CR

Pe 11 iunie, va fi inaugurata  Gucci Garden Gallery, in interiorul Palazzo della Mercanzia din Piazza della Signoria, impreuna cu Period Rooms care va continua sa gazduiasca expozitia Il Maschile – Androgynous Mind, Eclectic Body. Pe 13 iunie, vom vedea un spectacol unic pentru aniversarea a 90 de ani de la LuisaViaRoma, care va fi sarbatorita la Piazzale Michelangelo cu primul spectacol de moda al lui Carine Roitfeld, fondator al CR Fashion Book si CR Studio, care include si o interpretare a lui Lenny Kravitz.

Info&foto: pittimmagine.com

Comments are off this post!