Folosim fardul pentru pleoape, dar Putem afirma ca stim totul?

Fardul de pleoape reprezinta unul din pricipalele ingrediente ale unui machiaj, cu o influenta destul de mare asupra look-ului final.

Fardul de pleoape reprezinta unul din pricipalele ingrediente ale unui machiaj, cu o influenta destul de mare asupra look-ului final. Culorile folosite si combinarea lor, poate fi o joaca foarte frumoasa pentru cele mai indraznete dintre voi. Cu toate acestea, exista totusi anumite greseli pe care le puteti evita.

Fondul de ten lichid da o consistenta culorii, insa are si dezavantajul ca se lipeste de cutele pielii, cojita formata dand un aspect total inestetic. Fardul de ochi lichid de asemenea, face ca pleoapele sa arate obosite. Este indicat sa folositi o pudra fina inainte de aplicarea fardului de pleoape.

Nu faceti din machiajul ochilor un spectacol al combinatiilor de culori si nu atrageti atentia fara motiv, decat atunci cand impune situatia (o sedinta foto, un eveniment pe masura)! Puteti fi interpretate gresit cu un astfel de machiaj, iar daca vreti sa va exprimati personalitatea, faceti-o prin alte metode! In viata de zi cu zi este indicat este un machiaj discret, fara a aduce toata paleta de culori in jurul ochilor.

Majoritatea specialistilor recomanda sa nu folositi aceeasi nuanta la eyeliner si la fardul de ochi. De exemplu, pentru ochii caprui este indicat un eyeliner albastru si un fard de ochi discret de culoare maro, dar nu amestecati culorile! Folositi culori care va avantajeaza ochii si care sunt in acelasi timp in contrast cu tinuta.

Pentru a-ti scoate ochii in evidenta mai mult, foloseste o nuanta moale pentru pleoape! Aceasta culoare trebuie sa existe si intre arcada si locul unde se cuteaza pleopa; completat de vestimentatie, vei avea parte de ochi frumosi si un look indraznet.
Daca te gandesti ca ai putea trece peste eyeliner, sa stii ca te inseli! Este cea mai buna solutie pentru a da viata ochilor! Incercati sa luati un dermatograf de calitate – preferabil lichid si exersati pentru a putea sublinia frumusetea ochiilor.

De fiecare data cand te machiezi, tine cont de culoarea si forma ochilor si foloseste culori si stiluri care se potrivesc. Tine cont de culoarea pielii si de imbracaminte si ia in calcul tot machiajul pe care il realizezi. In cazul in care vrei sa evidentiezi ochii, foloseste nuante mai inchise ca cea a rujului sau daca ai un machiaj dramatic; in rest, foloseste un machiaj discret.

Nu iti fie teama sa urmaresti sau sa citesti sfaturi in ceea ce priveste machiajul! Sunt multi profesionisti care impartasesc din secretele si trucurile lor, iar acest lucru nu poate fi decat benefic, alimentandu-ti imaginatia si punandu-ti la incercarea fantezia. Acceptarea unor astfel de sfaturi impreuna cu experimentarea lor, iti poate imbunatati imaginea intr-un timp foarte scurt.