Sfaturi

HomeSfaturiExercitii faciale pentru o fata de invidiat
Exercitii faciale pentru o fata de invidiat

Exercitii faciale pentru o fata de invidiat

Cu siguranta ai incluse in rutina zilnica exercitii pentru abdomen, maini, picioare, dar sa stii ca exista si exercitii faciale, care iti vor intinde pielea si iti vor face o fata mai frumoasa. Aceste exercitii faciale sunt foarte simplu de facut si nu trebuie sa-ti pierzi foarte mult timp pentru a le face.

  1. Pentru o piele a fruntii mai intinsa si mai tanara, apasa in jos chiar deasupra ochilor, in timp ce ridici din frunte. Repeta acest exercitiu de 10 ori timp de aproximativ 2-3 saptamani si vei incepe sa vezi deja rezultatele!
  2. Tonifiaza-ti obrajii prin apasarea usoara in jos a lor cu 2-3 degete si ridica muschii din obraji in acelasi timp. Un chip tanar are obrajii ridicati, asa ca nu ezita sa faci acest ‘antrenament‘! Repeta de 10 ori!
  3. Varsta este aratata si de gat, asa ca, fa-l sa arate mai tanar! Stai jos, lasa-ti capul pe spate, inchide ochii si relaxeaza-te! Ridica-ti buza de jos putin peste cea superioara, tine-o timp de o secunda, apoi relaxeaza! Fa acest exercitiu de 10 ori!
  4. Daca vrei sa scapi de gusa dubla, incearca urmatorul exercitiu! Stai cu capul inclinat pe spate si relaxeaza-ti buzele; apoi rotunjeste buzele si tine-le asa timp de 20 de secunde! Repeta acest exercitiu de cateva ori pentru rezultate bune!
  5. Daca iti doresti ca buzele sa arate tinere si fresh, incearca sa le tii ca si cum ai saruta pe cineva! Apoi ridica-le spre nas si tine-le asa timp de 10 secunde! Repeta acest exercitiu de aproximativ 5 ori si incearca sa-l faci de mai multe ori pe saptamana!
  6. Vrei ca ochii sa straluceasca si sa arate tonifiati? Incearca acest exercitiu simplu: apasa usor cu degetele pe tample, apoi deschide si inchide repede ochii cel putin de 5 ori!

Vrei ochi sanatosi? Citeste AICI!

Leave a comment


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Famost, Romania

office@famost.ro

Famost.Ro © Toate drepturile rezervate, in conformitate cu Legea nr. 84/1998, rep. 2010, privind marcile si indicatiile geografice, si Legea 129/1992, rep. 2002, privind protectia desenelor si modelelor industriale (OSIM)
»