Expozitia David Yurman “Where Design Meets Art”

Vestimentatie

Expozitia David Yurman “Where Design Meets Art”

41

David Yurmanunul dintre cele mai importante branduri americane de bijuterii de lux, a expus pentru prima oara prima colectie de bijuterii pentru barbati “David Yurman – Where Design Meets Art” in timpul Milano Moda Uomo pe 14 si 15 ianuarie 2017. Expozitia a avut loc la biserica istorica Chiesa San Paolo din Milano, impreuna cu sculptorul, pictorul si artistul Anthony James, a caror sculpturi unice sunt afisate in tandem cu colectia de bijuterii pentru barbati David Yurman.


brand-bijuterii-David-Yurmanbijuterii-David-Yurman-Where-Design-Meets-Art

Expozitia celebreaza calatoria brandului de la arta la bijuterii si exprima semnificatia sculpturii care se refera la originea brandului; acesta isi are originea in arta neconventionala, care decurge din abordarea si inspiratia estetica a fondatorilor.

prima-expozitie-David-Yurman-Where-Design-Meets-Art

Evan YurmanChief Design Director al brandului, creeaza viziunea din spatele colectiei bijuteriilor pentru barbati, care isi are originea in utilizarea materialelor neconventionale, tehnologiei inovatoare si calitatea maiestriei. Evan si Anthony s-au reunit pentru a crea vitrine sculpturale mici care gazduiesc bijuteriile, totul concretizandu-se in 14 astfel de vitrine unice, impreuna cu o sculptura mare in aer liber, care vor fi expuse in fata Chiesa San Paolo Converso timp de o luna intreaga.

“Munca lui Anthony este atat izbitoare cat si provocatoare in acelasi timp. El joaca pe constructe sociale si creeaza piese care te fac sa gandesti diferit despre spatiu, timp si forma. Apropierea lui de inovatie, ne oglindeste; amandoi folosim sculptura si forma pentru a spune povesti si a conecta lumea”

a afirmat Evan Yurman.

Evan Yurman(stanga) si Anthony James(dreapta)

Evan Yurman (stanga) si Anthony James (dreapta)

Mads Mikkelsen si Hanne Jacobsen

Mads Mikkelsen si Hanne Jacobsen

Despre DAVID YURMAN

David Yurman este primul brand american de bijuterii de lux cu misiunea de a impartasi momentele exceptionale ale vietii. Fondat de doi artisti, David si sotia sa Sybil Yurman in New York in 1980, inspiratia artistica, maiestria și designul elegant dar neconventional, reprezinta nucleul brand-ului. Imbinarea fundalului in sculptura al lui David si intelegerea naturala de catre Sybil a culorii si a designului bijuteriilor, fac ca bijuteriilor lor sa fie renumite pentru captarea esentei luxului relaxat, specific american. Colectiile David Yurman sunt disponibile in 47 de locatii cu vanzare din SUA, Canada, Franta, orientul Mijlociu si in peste 350 de locatii din intreaga lume.

Info&Foto: image.net

Comments are off this post!