Exquisite-cel mai nou concept in materie de design floral de lux

Media

Exquisite-cel mai nou concept in materie de design floral de lux

127

Nascut din pasiunea pentru frumos, Exquisite-The New Luxury Rose Experience este cel mai nou concept in materie de design floral de lux.

Intalnit in marile capitale ale Europei, el imbina traditia si inovatia, livrand eleganta celor mai frumoase soiuri de trandafiri, in cutii deosebite cu design unic, forma alungita, eleganta bobocilor si parfumul fermecator, reprezintand semnatura.

“Avandu-si originile in arta florala franceza si imbinand armonios calitatea ambalajului deosebit, realizat manual, cu eleganta celor mai frumoase soiuri de trandafiri, brandul nostru promite apreciere, recunostinta si stima “

spune Alice Moisescu – fondatoarea Exquisite.

“Iubesc frumosul si am incercat sa aduc in Romania un concept nemaintalnit la noi, astfel ca proiectul a luat nastere din dorinta ca fiecare femeie sa poata fi rasfatata si surprinsa cu un astfel de cadou, atat de deosebit“

a mai adaugat aceasta.

Este un serviciu de livrari in Bucuresti, iar aranjamentele florale se realizeaza doar pe baza de comanda pentru a se pastra calitatea si prospetimea florilor. Detaliile legate de dimensiuni sau forma sunt stabilite in mod direct de catre fiecare client in parte si in functie de persoana careia i se adreseaza cadoul.

Tanara isi doreste sa aduca pe piata din Romania ultimele tendinte in materie de aranjamente florale si ofera in acelasi timp preturi accesibile. Ea ia foarte in serios relatia cu clientii si depune toate eforturile sa se asigure ca varietatea produselor si calitatea serviciilor se va ridica la nivelul asteptarilor clientilor.

Pe Alice Moisescu o puteti urmari pe https://www.facebook.com/Exquisite-The- New-Luxury- Rose-Experience-1339521529395461/ si daca ti-a starnit interesul, scrie-i parerea ta intr-un mesaj privat sau pe adresa alicemoisescu91@gmail.com.

Info: Comunicat de presa Exquisite

Comments are off this post!