FAMOST-Aprilie 2018

Revista Famost

FAMOST-Aprilie 2018

154

Descarca GRATUIT Revista AICI!


Numarul 49

Pentru majoritatea, acest numar inseamna produsul 7 x 7, pentru noi inseamna editia lunii aprilie din 2018 si pentru a simplifica – aniversam 4 ani de existenta si intrarea in cel de-al cincilea. Nu am facut niciun bilant, nu am adunat si nu am inmultit nimic, doar ne bucuram ca am reusit sa rezistam pana in momentul de fata si ne bucuram de evolutia noastra sub toate aspectele ei. Adresam un mare ‘MULTUMESC‘ tuturor celor care ne-au insotit in acest drum, indiferent ca au facut-o pe distante mai lungi sau mai scurte, destinul sau intamplarea facand din ei, persoanele potrivite in momentele potrivite.

Am incercat in aceasta editie, sa va aducem in prim plan oameni interesanti, din cele mai variate domenii de activitate, ca simbol al uneia dintre directiile noastre de baza. Si speram ca am si reusit!

La capitolul moda, le avem invitate pe doua dintre cele mai originale creatoare de moda – Iulia Ghenea si Emilia Tudoran, care formeaza brandul IE Clothing; in aceeasi zona, Laura Veronica Sima poarta un dialog cu un adevarat artist in fotografie – Mircea Maieru. Si pentru ca pasiunea pleaca din suflet, aceasta trebuie hranita inca de mici copii, tocmai de aceea, avem invitat o persoana la fel de speciala si anume – Eduard Sisu – directorul Teatrului de Papusi Gulliver, care ne va introduce in aceasta minunata lume. Ca suntem copii sau adulti, avem nevoie de un echilibru interior, fapt confirmat de o alta invitata a editiei de aprilie a revistei Famost si anume Michelle Dumitru; ce inseamna yoga pentru ea, de unde aceasta pasiune si de ce ar trebui sa incercam yoga, vom citi intr-un interesant intervi cu ea.

APASA pe fotografie pentru a descarca GRATUIT revista!

Avera Make-up Artist ne face cunostinta cu doua performere din lumea blogurilor: Diana Enciu si Alina Tanasa, cunoscute ca Fabulous Muses. Direct de pe podium, Alin T. ne transmite pulsul prezentarilor de moda masculine pentru sezonul toamna-iarna 2018, iar Andreea Eftimie ne prezinta o lista cu romani care au reusit in afara granitelor in domeniul modei si a frumusetii. Avem de asemenea, cateva sfaturi pentru a gasi rochia perfecta de mireasa, apoi propuneri vestimentare, atat feminine cat si masculine.
Si cum domeniul frumusetii e foarte aproape de moda, abordam acest subiect prin prezentarea unei terapii minune prezente in cadrul salonului de infrumusetare Epsilon GalatiCOOLIFTING si adusa de managerul Aurelia Bujenita. Avem de asemenea sfaturi despre frumusete si ingrijirea parului, a tenului, machiaje si multe alte sfaturi pe care, cu siguranta le veti gasi utile.
Daca nu avem sanatate, restul mai putin conteaza, asa ca adus in atentia dumneavoastra multe lucruri interesante din acest domeniu, in care ne ajuta si Dorina Ursu cu un articol dedicat bruxismului; avem noutati din domeniul sanatatii, lucruri interesante despre functionalitatea creierului si multe altele.
Chiar daca mentionam aici mai spre sfarsit, veti fi intampinati chiar la inceput de … Zambetul de aprilie (pagina 12 ), urmat apoi de prezentarea unor adevaruri, o analiza facuta de Adina Mitrica, unei persoane incomode pentru anumite categorii de persoane, careia ii place sa fie transanta si sincera, spunand lucrurilor pe nume – Corina Bacanu.
Articole si subiecte sunt, ca de obicei, mai multe si tot ca de obicei, va lasam sa le descoperiti singuri, in speranta ca veti gasi macar ceva, care sa va atraga atentia.
Pana la urmatoarea regasire, va uram multa sanatate si o primavara frumoasa!

Comments are off this post!