Famost mai 2020

Revista Famost editia mai 2020 are de asemenea rubricile traditionale, articole de sanatate, stil de viata informatii utile si inedite, menite sa ne faca viata mai frumoasa.

GRATUIT Revista Famost mai 2020 AICI!

Bine v-am regasit dragi urmaritori ai revistei Famost mai 2020, speram sanatosi si cu o stare de spirit buna! Incercam sa fim cat mai increzatori in asteptarea vremurilor mai bune si speram ca va putem impartasi si dumneavoastra din doza noastra de seninatate si optimism. Noi facem tot posibilul sa mergem mai departe cu misiunea noastra si sa va oferim atat cat ne sta in putinta, lucruri frumoase, informatii utile, oameni deosebiti.

Coperta lunii mai este rezultatul unei frumoase colaborari cu un vechi de acum – prieten al revistei – Florin Ion Firimita, cu care am realizat un interviu in limba engleza, consideram noi, de o mare valoare. Tot la capitolul oameni deosebiti si valorosi, o includem si pe Ana Maria Negrila, una dintre cele mai mari scriitoare ale genurilor SF si fantasy din Romania, cu care am avut un dialog deschis, interesant si util. Talentata cantareata Maria Radu este invitata Danielei Sala in rubrica deja traditionala “Personalitati de top cu Daniela Sala“. Beatrice Lianda Dinu o are invitata pe modelul de top Roxana Nestian, cu care discuta despre conceptele de agentie si scoala de modelling. Agentia de modelling Romanian Main Models este prezenta in editia mai 2020 a revistei Famost cu un frumos proiect, coordonat de Mihai Stefan. “Stay Safe Stay Glam“ este indemnul brandului de imbracaminte Marius Musat, care ne prezinta noua colectie vestimentara, foarte actuala prin mesajul transmis si piesele vestimentare create.

Suntem la zi cu tendintele vestimentare feminine pentru sezonul toamna-iarna 2020-2021; pe langa acestea, prezentam si cele mai importante tendinte genti de mana si imprimeuri ale sezonului rece. Tot la capitolul tendinte, trebuie sa stim cum ne aranjam parul pentru sezonul rece 2020 2021, astfel ca, aveti cele mai importante tendinte in revista!

Roxana Negut ne face o actualizare ale celor mai importante carti aparute pe piata romaneasca, Blog de Zambit pune niste intrebari, ale caror raspunsuri, ar trebui sa fie cel putin interesante, iar Codruta Tudoriu ni-l prezinta pe ilustratorul si caricaturistul Jean-Louis Forain.
Make-up artista Mihaela Alexandru ne face o demonstratie de machiaj in tendintele actualului sezon, va ajutam sa va organizati mai bine gentuta cu cosmetice, va prezentam diverse produse, raspundem unor intrebari/ dileme din domeniul beauty.
Ai nevoie de 16 + 1 actiuni pentru a-ti creste increderea in sine si acestea vin din partea Martei-Iozefina Bencze, continuate de frumoasele cuvinte oferite de Irina Maria Berdila. Beatrice Lianda Dinu aduce in prim plan o afacere deosebita de familie si un copil talentat, care se pare ca e nascut doar pentru a colecta premii. Revista Famost editia mai 2020 are de asemenea rubricile traditionale, articole de sanatate, stil de viata informatii utile si inedite, menite sa ne faca viata mai frumoasa.

Speram sa va gasim in editia viitoare si mai sanatosi si mai bine dispusi, va transmitem cele mai frumoase ganduri si va invitam sa fiti in continuare, alaturi de noi!