Fan Fashion cu Daniela Sala

Fan Fashion este brandul de familie care da culoare evenimentelor tale, brand care ne este prezentat in continuare de Daniela Sala prin intermediul unui frumos interviu.

Fan Fashion este brandul de familie care da culoare evenimentelor tale, brand care ne este prezentat in continuare de Daniela Sala prin intermediul unui frumos interviu.

Cand si cum a venit ideea brandului Fan Fashion? Care este povestea brandului tau?

Totul a inceput din anul 2017 la atelierul pe care il detinem, cand am fost vizitati de o viitoare mireasa pentru scurtarea rochiei de mireasa intr-un timp extrem de scurt. I-am scurtat rochia si a plecat foarte multumita. Cu cateva zile inainte de eveniment, a venit inca o data la atelier sa ne roage sa o ajutam urgent cu 10 fuste de domnisoare de onoare pentru ca a dat comanda pe un site si nu i-au venit. Atunci, eu, impreuna cu mama mea ne-am uitat unul la altul si am zis ca o ajutam si acceptam provocarea, chiar daca nu mai lucrasem fuste din tulle pana atunci; am petrecut cu mama mea 15 ore – practic am facut noapte alba in atelier pentru a realiza fustele. Cand viitoarea mireasa a venit sa ia fustele, a inceput sa planga si sa ne spuna ca ne multumeste enorm pentru tot sacrificiul pe care l-am facut pentru ea. Dupa cum ne-a marturisit, ea visa de mult timp ca domnisoarele de onoare sa aiba fuste din tulle si se gandea ca nu o sa aiba parte de acest lucru, mai ales ca timpul era relativ scurt. Eu cu mama am fost foarte emotionati si fericiti in acelasi timp ca am vazut-o cat de fericita a plecat de la noi; astfel, a luat contur pagina Fan Fashion, unde m-am gandit ca pot sa aduc o pata de culoare la nunta fiecarei mirese.

Cand si cum a venit ideea brandului Fan Fashion? Care este povestea brandului tau?

Cum te simti formand o echipa in acest business cu mama ta?

Suntem amandoi foarte fericiti ca am reusit sa construim o echipa si ca am reusit sa dezvoltam acest brand, astfel incat sa avem clienti din toata tara.
Mamei mele ii datorez tot ceea ce sunt azi. Daca ea nu ar fi fost, acest brand nu ar fi existat.

Ce materiale folosesti pentru realizarea fustelor Fan Fashion?

Lucram cu cel mai premium tulle, cel folosit si la rochiile de mireasa.

a luat contur pagina Fan Fashion, unde m-am gandit ca pot sa aduc o pata de culoare la nunta fiecarei mirese.

Realizati si alte produse in cadrul brandului Fan Fashion?

Da, papioane. Anul acesta incercam sa ne modernizam cu o masina de brodat si o imprimanta DTG pentru a realiza printuri pe halatul miresei si tricouri pentru domnisoarele de onoare.

Cum ti-ai descoperit aceasta pasiune pentru croitorie?

De mic – pot sa spun ca practic am crescut printre masinile de cusut. Mama mereu ma lua cu ea la Apaca pentru ca nu avea cu cine sa ma lase acasa. Alergam toata ziua printre masinile de cusut si ma jucam cu coxurile de ata.
Mama lucreaza de 30 de ani in croitorie si am invatat de la ea inclusiv sa cos si vreau sa fur din ce in ce mai multa meserie, pentru ca este un business de familie si vreau ca de la an la an sa evoluam si sa fim tot acolo sus, cum spun clientii.
Creatiile realizate pot fi comandate de pe pagina de Facebook Fan Fashion.