Fara arsuri de soare!

Frumusete

Fara arsuri de soare!

41

Sunt multe lucruri pe care le iubim la soare: vitamina D, caldura care ne-o ofera, starea de spirit, apusurile si rasariturile. Din pacate, acesta nu are o relatie tocmai buna cu pielea noastra, contactul dintre ele ducand la aparitia pe piele a petelor intunecate, piele aspra, capilare rupte, riduri. Dar, exista si o parte buna, aceea ca daca observi roseata sau diverse linii, stiinta si cu timpul te pot ajuta. Si ce este foarte important de retinut, este faptul ca nu conteaza in ce stadiu este pielea ta, trebuie sa mergi in fiecare an la dermatolog.

Cum decizi sa iti tratezi daunele provocate de soare depinde de cativa factori, dintre care amintim tipul si gravitatea. Pentru petele maronii, riduri si vase de sange sparte, de exemplu, ai nevoie de o serie de tratamente si lasere pentru a vedea reale imbunatatiri.

optiuni

Din fericire, daca exista posibilitati financiare, este recomandabil un laser de intinerire – LightPod Neo, care poate rezolva mai multe probleme in acelasi timp, este sigur pentru orice tip de piele, nu cauzeaza disconfort. Nu afecteaza pigmentii din piele, iar energia laserului poate fi ajustata in functie de necesitati. Este recomandabil sa faci acest tratament de 3-4 ori in doua sedinte saptamanale si este un pic mai dificil de lucrat pe pielea mai inchisa la culoare sau maslinie; este ideal pentru pielea caucaziana. In schimb, tehnologia cu laser AFT este perfecta pentru pielea medie-inchisa si cea mai buna parte este aceea ca in timp ce curata pigmentul, are “grija” de pistrui, rozacee, riduri si asta fara a necesita mai mult timp.
De asemenea, mai ai la dispozitie optiuni ca Fraxel Dual (indicat pentru riduri medii), Clear + Brilliant, laserul YAG (indicat puncte maro) sau foarte bine, poti folosi o combinatie intre ele, asta depinzand de necesitatile fiecareia.

acasa

In ceea ce priveste ingrijirea ‘de acasa’, este imposibil sa nu stii despre necesitatea cremei cu protectie solara avand un SPF minim 30. In cazul in care te gandesti “de ce sa ma mai agit, pentru ca deja pielea este compromisa?”, trebuie sa stii ca soarele poate actiona in continuare in mod negativ asupra pielii. Apoi, ia in considerarea inceperea folosirii unui produs pe baza de retinoid pentru a reduce liniile fine si decolorarile minore, iar pentru a atenua petele intunecate, foloseste saptamanal un peeling cu acid glicolic. In ziua in care folosesti acidul glicolic, sari peste retinoid!

timpul

Imbunatatirile se pot vedea in 4 pana la 6 saptamani; folositi aceleasi produse pe gat si spatele mainilor! Daca doresti un tratament sau tratamente mai profunde, studiile au aratat ca durata mai lunga si calitatea lor, se pot vedea mai bine atunci cand se pune accent si pe pre-tratatment. Cu siguranta specialistii s-au intalnit cu astfel de cazuri in care clientii afirmau ca nu au timp la dispozitie si de aceea prefera laserul pentru rezultate rapide, dar, din pacate pentru ei, chiar si multi bani nu pot rezolva totul sau anumite probleme intr-un timp foarte scurt.

Comments are off this post!