Fashion make-up. Ce ar trebui sa stii

Fashion make-up se refera la machiajul executat pentru scena, podium, machiajul spectacolelor, prezentarilor sau al editorialelor de moda.
Famost

Fashion make-up se refera la machiajul executat pentru scena, podium, machiajul spectacolelor, prezentarilor sau al editorialelor de moda din reviste sau din mediul on-line. Machiajul fashion presupune respectarea temelor colectiilor si show-urilor, dar si multa creativitate din partea make-up artistului.

Fashion make-up nu sunt neaparat stridente, ele pot trece uneori neobservate: exista umbre si lumini, culoare, linii si pistrui, chiar riduri usoare, cu scopul de a da senzatia de natural: un make up editorial natural. In sedintele de make-up editorial, un make-up artist bun va realiza un machiaj concentrat pe un singur element al fetei, care are un scop de la bun inceput si care pune in evidenta trasaturile naturale frumoase ale modelului.

Fashion make-up nu sunt neaparat stridente, ele pot trece uneori neobservate ...

Vor lipsi liniile grafice traditionale din machiajul beauty, acestea sunt inlocuite cu linii neconventionale ca forma si pozitie. Un must o reprezinta accesoriile, iar piesa de rezistenta este creativitatea cu care sunt ele utilizate. De asemenea, culorile diferita de cele utilizate in machiajele conventionale, se folosesc culori aprinse, indraznete, chiar neon.
Texturile preferate sunt cremoase, chiar lichide, amestecuri de pigmenti pentru a da diferite irizatii si reflexe.

Va urez mult spor si imaginatie!

Fashion make-up se refera la machiajul executat pentru scena, podium, machiajul spectacolelor, prezentarilor sau al editorialelor de moda.

Text & make-up : Mihaela Alexandru

Model : Roxana Z.