Fashion Show Conceptual Scenography la marea deschidere a Restaurantului Lido

Media

Fashion Show Conceptual Scenography la marea deschidere a Restaurantului Lido

Nu ati aflat inca de cel mai exclusivist eveniment din Bucuresti? Inca nu este tarziu!
177

Pe 23 februarie sunteti asteptati la marea deschidere a Restaurantului Lido cu un Fashion Show Conceptual Scenography de exceptie marca Beatrice Lianda Dinu Atelier Beatrice.

Dupa un concept de show, scenograf si designer de 26 de ani, Beatrice Lianda Dinu imbina cu succes linia de couture cu cea de spectacol, reiesind colectii extravagante si conceptual bine alese. Fashion Show Conceptual Scenography by Beatrice Couture vine cu linia costumelor de scena si artistice, restul produselor le puteti gasi pe Atelier Beatrice in albumul aferent sau pe Beatrice Boutique by Beatrice Segmenti Di moda. Cu un concept de scena unic in care se imbina perfect musicalul, dansul, teatrul si catwalk-ul, spectacolul de sambata se anunta unul incendiar! Decorul spectacolelor este realizat ca de obicei impreuna cu Atelierul de decoruri si ZARA Design. SALON VICMAR se ocupa de coafura si make-up pentru show.

Grand opening Top Guest

Balerina Svetlana – vedeta serii, ne va incanta in cadrul show-ului cu elemente de balet dus intr-o maniera artistica de exceptie. O bucatica din Rusia va fi prezenta in momentul artistic, cat si pe parcursul show-ului. Dance Leila va fi elementul oriental, iar Naba Salem – cel exotic! Bianca Rus ne va incanta cu o tinuta spectaculoasa, dar si cu elemente surpriza! Multe alte surprize si invitati persoane publice si vedete vor fi prezente, insa mai multe detalii va vom dezvalui intr-un articol viitor; Julie Mayaya& Band, Sensation Cabaret Show.

Comments are off this post!