Feeric Fashion Week 2019: Casi Couture

Feeric Fashion Week 2019 aflat la cea de-a 12-a editie, a a avut din nou colectii impresionante.

Feeric Fashion Week 2019 aflat la cea de-a 12-a editie, a a avut din nou colectii impresionante. Saptamana modei de la Sibiu este, pe buna dreptate, creditata cu aceasta recunoastere datorita prezentarilor de moda absolut inedite ce au facut, nu o data, inconjurul lumii. Designeri din toate colturile lumii aleg sa isi puna in valoare noile creatii in spatii atipice prezentarilor de moda. Pe apa, in apa, in cusca leilor la zoo sau in mijlocul unei cariere de piatra, prezentarile Feeric Fashion Week sunt etalon de creativitate in moda mondiala.

Casi Couture ne-a amintit despre costumul traditional romanesc prin colectia ,,Aromele Trecutului”, unde a utilizat piese vestimentare vechi, autentice, realizate din materiale naturale cum ar fi lana, inul, bumbacul sau borangicul, brodate manual de artizani romani in sute de ore de munca, alaturi de elemente couture contemporane din catifea, denim sau piele, accesorizate cu cristale pretioase, perle si franjuri, sugerand cateva tinute care pot fi purtate astazi, in viata de zi cu zi.  Odata cu colectia prezentata de Alexandra, designerul din spatele brandului Casi Couture, Nicolae Voiculet a creeat legatura dintre sunet si moda cu un proiect muzical fusion unic in Romania.

Nicolae Voiculet, alaturi de brandul Casi Couture au adus ineditul pe scena de la Feeric Fashion Week 2019, duminica, 21.07.2019, in Piata Mica din Sibiu. Proiectul este unul unic, de muzica fusion care imbina sunetul instrumentului traditional, naiul, cu sunetele instrumentelor moderne.