Felicity Jones-Noua imagine Cle de Peau Beaute

Frumusete

Felicity Jones-Noua imagine Cle de Peau Beaute

40

Ca parte a relansarii strategice a brandului Cle de Peau Beaute, actrita nominalizata cu premiul Oscar – Felicity Jones – a fost aleasa imaginea acestui brand de lux de produse de ingrijire a pielii si cosmetice. Prima aparitie va fi in ianuarie 2018 in urma unei campanii fotografiate de renumitul David Sims.

[blockquote]Un element esential al Cle de Peau Beaute este acela de a ajuta clientii sa simta ca acest brand apartine vietii lor. Felicity este un model aspirational pentru cei din jur, ceea ce o face imaginea ideala a acestui brand. Ea intruchipeaza DNA-ul acestui brand: inteligenta, fara compromisuri si rafinata. Pasiunea ei si dedicarea totala pentru meseria ei, i-au permis sa aiba un impact asupra lumii si asupra celor din jur,[/blockquote]

a declarat Yukari Suzuki, Brand Director Cle de Peau Beaute.

Campania primavara-vara 2018 Cle de Peau Beaute a avut loc in Londra timp de doua zile si va intra atat in forma online cat si print in Asia, SUA, Canada, Rusia, iar Felicity Jones  va participa la evenimentele de lansare exclusiva din intreaga lume, incepand cu un eveniment din ianuarie 2018 de la Los Angeles.

[blockquote]Este Important pentru mine sa stiu ca valorile mele se aliniaza cu un brand cu care sunt afiliata. Cle de Peau Beaute a aratat ca m-au abordat datorita principiilor si dedicarii mele pentru tot ceea ce fac. Sunt foarte mandra de campania primavara-vara 2018 si abia astept sa o dezvaluim intregii lumi,[/blockquote]

a declarat Felicity Jones.

Cle de Peau Beaute reprezinta cheia pentru frumusetea pielii. Filosofia brandului este de a debloca puterea unei straluciri a femeii prin folosirea tehnologiilor de machiaj si a celor mai avansate produse de ingrijire a pielii din lume. Atunci cand cele mai rafinate elemente se unesc, totul este iluminat.


Despre Cle de Peau Beaute

Cle de Peau Beaute este una dintre cele mai prestigioase marci de ingrijire a pielii si machiajului din lume si marca de lux de top din Japonia. Disponibila in treisprezece tari – Japonia, China, Hong Kong, Taiwan, Coreea de Sud, Malaezia, Thailanda, Singapore, Vietnam, Indonezia, Statele Unite, Canada, Rusia, ea are o reputatie mondiala a execelentei.

Info: comunicat de presa Cle de Peau Beaute / Foto: GettyImages via image.net

Comments are off this post!