Festival Child Performance

Festivalul Child Performance doreste sa faca o traditie in fiecare an si sa premieze copii!

Festival Child Performance – conceptul propus de Beatrice Lianda Dinu, in care copiii sunt recompensati pentru rezultatele obtinute, eveniment ce va avea loc sambata 10 august 2019!

Copiii sunt oglinda societatii noastre! Ii premiem la scoala, la liceu, competitii sportive, absolviri, insa nu ii premiem in cadrul unui festival, in care, performantele lor notabile sa fie laolalta pentru toate segmentele in care se poate performa. Vorbim aici de a premia fara a concura! Se premiaza performantele lor in domenii precum muzica, actorie, modelling, arta, sport, informatica, astrologie, medicina, biologie etc.

Asadar, Festival Child Performance este un concept nou, in care performantele obtinute de-a lungul anului sunt premiate! Asa cum artistii, jurnalistii si persoanele publice sunt premiati in cadrul unui eveniment de gala, precum Gala Ucin, Gala Gopo, Radar de Media si multe altele, Festivalul Child Performance doreste sa faca o traditie in fiecare an si sa premieze copii! Copii frumosi si talentati pe care ii sustinem in a face in continuare performanta, vor participa la sectiuni unde isi vor etala talentul si cu siguranta la randul lor, vor acumula experienta si vor face performanta, urmand sa fie prezenti si premiati si la urmatoarele evenimente.

Beatrice Lianda Dinu ne-a vorbit despre faptul ca de 27 de ani face manageriere de modele si impresariat artistic, pentru mai multe agentii internationale din lume, case de productie si federatii de sport. Astfel, copii si tineri ajung fie sa isi gaseasca pasiunile, fie sa fie redirectionati, reusind sa performeze in acel domeniu. Ea ne-a declarat ca, desi acest eveniment important este la prima editie in cei 27 de ani, ea a organizat multe alte evenimente asemanatoare, prezentari de moda, proiecte scenografice si show-uri. Este designer, jurnalist si scenograf, dar cel mai important este faptul ca este alaturi de copiii orfani ai Fundatiei Metropolis, pe care ii sustine si le este mentor. Este alaturi de ei de 10 ani si isi propune si pentru 2019 sa gaseasca sponsori care sa ii ajute.

Evenimentul are loc la unul dintre cele mai importante locatii exclusiviste din Bucuresti, Premier Palace Spa Hotel, in acelasi timp, unul dintre cele mai mari spa-uri din Europa.

Locatia a gazduit de-a lungul timpului nume mari ca Michael Bolton, Iglesias, sportivi si federatii sportive. Alaturi de Beatrice, organizatorii Premier Palace Spa Hotel, Beatrice Models, Beatrice Design si Avanti Tour, dar si partenerii Avon, BrosNor, Panouri Florale, Mihelle Christine Camell Atelier, Stefania-Alina Photography si multi altii. Desi multi dintre copii sunt in vacanta iar altii sunt plecati prin tara sau peste hotare cu proiecte, concursuri si evenimente, ei vor fi premiati in lipsa!

Organizatorii evenimentului ne promit o seara de 5*, intr-o locatie pe masura. Vom reveni desigur cu detalii si titlurile obtinute! Felicitari si succes tuturor!