Festivalul Designerilor din Romania da startul inscrierilor pentru editia a VI-a

Media

Festivalul Designerilor din Romania da startul inscrierilor pentru editia a VI-a

77

Festivalul Designerilor din Romania a ajuns la cea de-a VI-a editie! Evenimentul va fi prezentat de artistul Mircea Eremia impreuna cu organizatoarea evenimentului, Daniela Sala.

Pe 1 Noiembrie 2018 se vor reuni nume precum Cristina Spatar, Florin Burescu, Daniela Sala, Anda Manescu si multi altii, pentru a face un spectacol de moda! Invitatii vor avea posibilitatea de a vedea in premiera, cele mai noi colectii ale designerilor participanti, fiind nelipsite iile traditionale, costumele office, rochiile de seara, dar si costumele barbatesti! Programul artistic va fi unul pe masura, unde capul de lista este cantareata Roxana Nemes!

Editia a VI-a a Festivalul Designerilor din Romania va avea loc la data de 01.11.2018 la Aristocrat Events Hall, Salon Milano, Pipera, ora 19:00!


Acest eveniment este organizat de creatoarea de moda Daniela Sala, in colaborare cu jurnalista Cristina Manea, respectiv Events&PR by Cristina Manea. Cu aceasta ocazie, va anuntam ca vor fi multe surprize si ca am dat startul inscrierilor pentru designeri talentati la adresa de email: agentiadanielamodels@yahoo.com.

Ne vedem la un eveniment de moda special!

Comments are off this post!