Festivalul Designerilor din Romania-editia a V-a

Media

Festivalul Designerilor din Romania-editia a V-a

64

Zeci de artisti si specialisti in design, make-up si hairstyle au raspuns invitatiei creatoarei de moda Daniela Sala si isi vor prezenta lucrarile in cadrul Festivalului Designerilor din Romania, editia a V-a.

Festivalul va avea loc pe data de 19 octombrie la centrul de evenimente “Jubile” din soseaua Pipera nr 48-50, de la ora 19:00.
Organizat de Daniela Sala, evenimentul reuneste nume importante din industria modei precum Anda Manescu, Ramona Simion, Florin Burescu, Daniela Sala, Maria Lafuente (Spania) si altii. Artistii Sarah Paula (X Factor), Julia Jianu si Rafailia Spanou (Grecia) vor sustine recitaluri live iar Daniel Osmanovici impreuna cu Daniela Sala vor prezenta evenimentul.

 

[fullwidthimage photourl=”https://famost.ro/wp-content/uploads/2017/08/Festivalul-Designerilor-din-Romania-editia-a-V-a-octombrie-2017.jpg”]

In cadrul evenimentului, va¬†avea loc de asemenea si o “parada a jurnalistelor” care vor defila fiecare intr-o creatie semnata Daniela Sala.

Se estimeaza un numar de 200 de persoane printre care si persoane publice. Ca desfasurare, evenimentul va dura 3 h, timp in care designerii isi vor prezenta in premiera cele mai noi colectii, iar 3 artisti vor sustine un recital live.

Comments are off this post!