Fii frumoasa in doua minute,avand o piele vibranta!

Fii frumoasa in doua minute,avand o piele vibranta!

Putin highlighter aplicat acolo unde trebuie si cum trebuie, iti ofera o stralucire naturala si chiar nu mai ai nevoie de niciun fel de machiaj. Vei avea un aspect tanar si sanatos, de aceea ar cam trebui sa folosesti highlighter-ul zilnic, aplicandu-l unde trebuie si completand cu un anticearcan. Daca nu faci acest lucru, ai sanse sa ai un aspect usor artificial. In cazul multor femei, bronzerul ofera pielii un aspect neingrijit, iar o aplicare subtila a highlighter-ului, lumineaza fata, dandu-i un aspect proaspat.

1 anticearcanul – must be.

Incepe cu anticearcanul pentru un aspect real, natural! Foloseste un anticearcan cu o nuanta mai deschisa decat pielea, pentru a acoperi zona intunecata din jurul ochilor. Tapeaza si apasa cu degetul pentru a intra in piele! Miscarea trebuie facuta intr-un mod foarte delicat.

2 intai ochii.

Alege o crema sau o pudra luminatoare cu perle soft, dar nu stralucitoare! Mergi pe o nuanta argintie in cazul unui ten normal, sampanie pentru o piele maslinie si gold pentru piele intunecata. Folosind atat degetul cat si buretelul, aplica pe pleoape in sus spre arcade.

3 Pana la pometi.

Amesteca usor nuanta pornind de la tample pana la partea superioara a pometilor, descriind litera C. Opreste-te cand ai ajuns in punctul unde poti trasa o linie dreapta la iris.

4 Termina cu nasul!

La sfarsit, tapeaza putin produs pe varful nasului, ceea ce ii va da un aspect mult mai natural, daca ai pune pe intreg podul nasului. Adauga mascara si putin ruj roz si ai terminat!