Proiectul Noaptea Alba a Creatorilor si Designerilor de Produs – Finalist la Gala Societatii Civile

Media

Proiectul Noaptea Alba a Creatorilor si Designerilor de Produs – Finalist la Gala Societatii Civile

19

Proiectul Noaptea Alba a Creatorilor si Designerilor de Produs este din nou finalist in cadrul Galei Societatii Civile, la sectiunile Arta si Cultura si Impact. Este o onoare pentru noi sa ne numaram printre atat de multe ONG-uri de renume si proiecte minunate.
Scopul proiectului Noaptea Alba a Creatorilor si Designerilor de Produs este valorizarea produselor de autor si create de designeri de produs din Romania prin realizarea evenimentelor de nisa la nivel national. Realizam o selectie riguroasa a participantilor, cu standarde inalte de creativitate si calitate. Construim astfel in linii mari comunitatea acestor designeri si creatori de produse unicat la nivel national. Dorim construc?ia transparenta si obiectiva a unei comunitati viabile la nivel national a creatorilor ?i designerilor de produs, punand accentul pe debut, calitate, incurajarea interventiei culturale si importanta simbiozei traditie-contemporan.

Editia din 2014 a Noptii Albe a Creatorilor si Designerilor de Produs, finantata de Administratia Fondului Cultural National s-a desfasurat in lunile septembrie-octombrie in trei orase din Romania: Bucuresti la Institutul Cultural Francez, Bistro Chez Elvire & Cinema Elvira Popescu, Iasi la Teatrul Fix si Cluj- Napoca la Centrul de Cultura Urbana “Casino”. 65 de designeri si creatori de produs au expus lucrarile lor, 100 de parteneri media si 12 bloggeri oficiali ne-au sprijinit in promovarea evenimentului, 6 formatii ne-au incantat si peste 8.000 de vizitatori au admirat expozitiile curatoriate de Mihaela Ion & Teodora Vladescu.
Proiectul Noaptea Alba a Creatorilor si Designerilor de Produs a fost initiat in 2012 de Asociatia Atelierul de Creatie, asociatie ce a creat si proiectul Revista Atelierul.

Comments are off this post!