Fire despicate

Sfaturi

Fire despicate

Daca vrei sa pastrezi totul sub control, taie-ti parul in mod regulat!
371

Tot ce trebuie sa stii despre fire despicate, cum poti gestiona aceasta situatie + bonus: kit sanatate par pentru a-i reda stralucirea si sanatatea!

  • Cuticula ta – stratul exterior al firelor de par – arata ca niste sindrile de pe acoperisul unei case. Orice daunator – fie ca este colorant sau caldura, expune invelisul interior al parului, separandu-l de fire.
  • Cuticula pe care o pierzi, este facuta in mare parte din proteinele keratinei. Asa ca, orice produs – fie masca sau tratament, care infuzeaza proteinele inapoi in par, il va face mult mai puternic.
  • Capetele firelor de par despicate imprastie mai multa lumina comparativ cu parul sanatos, facandu-le sa arate ca niste puncte, ceea ce ofera un mare dezavantaj celor care au nuante inchise la par.
  • Folosirea in timp a uscatoarelor de par si a placilor, pot slabi calitatea firelor de par. Punand bariere intre tine si instrumentele de styling, vei fi salvata de la eventualele daune.
  • In timp, aceasta despicare a firelor de par castiga teren, fortandu-te sa iti tai cat mai mult par decat era necesar in primele stadii. Daca vrei sa pastrezi totul sub control, taie-ti parul in mod regulat, adica o data la 6-8 saptamani.
  • A exfolia parul, este o solutie foarte buna, pentru ca protejeaza stratul cuticular, dar si cortexul, ceea ce face parul mult mai rezistent. Mai mult, potentialele daune sunt impinse catre exteriorul firelor de par.

Kit sanatate par

Prevenire

Pulverizeaza peste parul umed, inainte de a pieptana pentru a diminua sansele de rupere. Garnier Whole Blends Gentle Detangling Hair Milk Oat Delicacy

Protectie

Pune un strat “protector” parului inainte de folosirea caldurii, strat care poate rezista pana la cele mai mari temperaturi folosite, cu L’Oreal Paris Sleek It Iron Straight Heatspray!

Vindecare

Un astfel de tratament este ca o masina a timpului pentru par, ajutand la eliminarea oricaror semne de deteriorare. Nexxus Keraphix Damage Healing Hair Reconstructing Treatment.

Masca

Daca nu ai timp pentru un tuns elementar, foloseste un balsam hidratant doar la capetele firelor de par pentru un aspect temporar umed. SheaMoisture Manuka Honey & Yogurt Hydrate + Repair Split End Balm.

Comments are off this post!