Florin Dobre campania publicitara toamna-iarna 2017-2018

Tendinte&Stil

Florin Dobre campania publicitara toamna-iarna 2017-2018

86

Colectia designerului Florin Dobre “Mr. Mister” prezentata initial pe 9 ianuarie la Londra, in faimosul cartier Chelsea, aparuta in timp real pe site-urile marilor reviste VOGUE si GQ, editia britanica, poposeste in centrul Bucurestiului in showroomul Florin Dobre.

Colectia (este garderoba) se adreseaza barbatului matur, bine integrat in societate, atent la detalii si adevarat profesionist, care stie sa respectie fiecare dress code, in orice mediu pe care il acceseaza. Mr. Mister este barbatul cu adevarat barbat, care a invatat ca respectul de sine inseamna a-i respecta pe cei din jur. Atent la detaliile din inalta societate, stie sa coboare de pe piedestal, mergand spre lumea reala, sincera si frumoasa a oamenilor foarte simpli, intelegand ca valoarea unui om nu consta neaparat in stilul vestimentar. El alege atat tesaturi fine, casmir, catifea, precum si stofe rezistente si stofe groase de care se poate folosi in activitatile cotidiene.

[fullwidthimage photourl=”https://famost.ro/wp-content/uploads/2017/10/campanie-florin-dobre-toamna-iarna-2017-2018.jpg”]

 

Mr. Mister alege hainele croite pe propriul corp, pentru a evidentia respectul fata de pasiunea lui. Mr. Mister, un mare iubitor de arta, alege sa mearga in jurul lumii pentru a-si prezenta propriul show, intr-un cadru mulat perfect pe caracterul sau. Acum va poposi in orasul nostru pentru a-si spune povestea si a-si prezenta garderoba sezonului. Pregatit mereu si dornic de a impresiona, alege o noua versiune tehnica de a intra in senzatiile privitorilor, pregatind senzatia si atmosfera locurilor care l-au impresionat si lasand ochiului privitorului un rulaj vizual al intregii colectii. Un vizual care urmareste personajul principal in toata intimitatea sufletului sau.

Dupa un succes bine primit in Londra, aceasta colectie isi va face prezenta si in Bucuresti incepand cu, miercuri 18 octombrie 2017, orele 12.00.


Pentru informatii suplimetare puteti contacta:

fd.florindobre@gmail.com(+40) 735 896 633 – Sava Ionut Daniel

www.florindobre.ro

Photo credit: Sergiu Strat /// Orlando Edward

Rue des Modeles

PAULINA BULDUMEA MAKE UP SCHOOL

Barbierii

Comments are off this post!